Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sistem alınmaya değer mi, hangi oyunları kaldırır?
kanka tabi işine karışmak gibi olmasın ama bu sistem seni çok fazla idare etmez biraz daha ekliyip çok daha iyisini alabilirsin veyahut 16 gb ram alabilirsin o zaman biraz daha iyi bir sistem olur ancak işlemci biraz kötü
valorantı zor oynarsın gt 730 valorantı en düşük çözünürlükte ve ayarlarda bile ağlaya ağlaya açan bir kart 2000 liraya giderim xeon 5460 lı r7 240 lı sistem alırım valorantı ultrada oynarım daha iyi gta 5 ide aynı hesap
Aga bende İ5-7200U Nvidia740MX 2GB var. Benim laptoptan iyi seçenekler var sende ne yazdıysam bir tık olumlu halini düşünebilirsin. CSGO da en düşükte ortalama 80 110 fps arasında alıyorum. BF3 ve BF4 de en düşük ayarda patlamalı çatlamalı yerlerde kasma ve donma oluyor. Gta5 en düşük ayarlarda fps sini hatırlamıyorum ama donma veya kasma yaşamadan bitirmiştim rahatça. BF1 de hikayesini oynarken bazı bölümlerde evet hafif kasmalar yaşamıştım en düşükte. Online kısmında küçük 10v10 maplerde bir problem yaşamadım ama daha büyük ve oyuncu fazlası olan maplerde hiç oynayamadım. CoD warzone da en düşük ayar çamur gibi görüntü olduğu için 2 3 maç atabiliyorum daha sonra ısındığı için kasmasından oynayamıyordum.ilk 2 güncellemesinden sonra deneyimleyemedim. CoD serisini en düşük ayalarda rahat rahat oynadım ama advanced ve infinity de kısa kısa donmalar yaşadım ama oyun hiç çökmedi. LOL , wolftü, sabotaj, tarzı oyunlarda tabi hiç problem olmadı. Valorant ta da aynı şekil en düşük ayarlar 1024x768 modunda oyun içi 70 ile 120 arası değişiyor.