Bu sistem alınmaya değer mi, hangi oyunları kaldırır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Güzel sistem kaçırma değer yani

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bence kötü biraz daha para biriktirip daha iyilerini alabilirsin

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kanka tabi işine karışmak gibi olmasın ama bu sistem seni çok fazla idare etmez biraz daha ekliyip çok daha iyisini alabilirsin veyahut 16 gb ram alabilirsin o zaman biraz daha iyi bir sistem olur ancak işlemci biraz kötü

Лучше свой кусок чем чужой пирог
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Düşük sistem gereksinimi isteyen oyunları oynayabilirsin. Eğer gözün yükseklerde değilse alınabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kardeşim bütün oyunları optimizasyon modunda oynarsın düşük kalmış bu pc :(

Vasily Zaitsev
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu paraya alabileceğin iyi bir sistem. ekran kartından performans alamayacaksın ancak yine de seni idare eder.

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
valorantı zor oynarsın gt 730 valorantı en düşük çözünürlükte ve ayarlarda bile ağlaya ağlaya açan bir kart :D 2000 liraya giderim xeon 5460 lı r7 240 lı sistem alırım valorantı ultrada oynarım daha iyi gta 5 ide aynı hesap

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aga bende İ5-7200U Nvidia740MX 2GB var. Benim laptoptan iyi seçenekler var sende ne yazdıysam bir tık olumlu halini düşünebilirsin. CSGO da en düşükte ortalama 80 110 fps arasında alıyorum. BF3 ve BF4 de en düşük ayarda patlamalı çatlamalı yerlerde kasma ve donma oluyor. Gta5 en düşük ayarlarda fps sini hatırlamıyorum ama donma veya kasma yaşamadan bitirmiştim rahatça. BF1 de hikayesini oynarken bazı bölümlerde evet hafif kasmalar yaşamıştım en düşükte. Online kısmında küçük 10v10 maplerde bir problem yaşamadım ama daha büyük ve oyuncu fazlası olan maplerde hiç oynayamadım. CoD warzone da en düşük ayar çamur gibi görüntü olduğu için 2 3 maç atabiliyorum daha sonra ısındığı için kasmasından oynayamıyordum.ilk 2 güncellemesinden sonra deneyimleyemedim. CoD serisini en düşük ayalarda rahat rahat oynadım ama advanced ve infinity de kısa kısa donmalar yaşadım ama oyun hiç çökmedi. LOL , wolftü, sabotaj, tarzı oyunlarda tabi hiç problem olmadı. Valorant ta da aynı şekil en düşük ayarlar 1024x768 modunda oyun içi 70 ile 120 arası değişiyor.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
fiyatına göre çok iyi değerler alabilirsin valorant 120 fps gibi mesela :)

Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
o kadar iyi değil bence değmez biraz daha para biriktir dah iyisini al sonra pişman olursun

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
LoL cs go sims belki pubg mobile kaldırabilir
Post automatically merged:

bence kendin toplasan daha iyi olur anakart'lar ucuz bu aralar ram işlemci falan'da 2.el bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...