yep öylebu bildiğimiz madencilik işlemi değil mi ?
bu işlemin güvenilirliği hakkında bilginiz ne kadar legal mi bu uygulamayep öyle
benim devamlı süreçte kullandığım bana ait olmayan bir program. Boş vakitlerimde bırakayım da kassın diye koyuyorum ve karlı birşey. Ülkemizde madencilik yasaklanana kadar uygulama legalbu işlemin güvenilirliği hakkında bilginiz ne kadar legal mi bu uygulama
günlük ne kadar bırakıyor ?benim devamlı süreçte kullandığım bana ait olmayan bir program. Boş vakitlerimde bırakayım da kassın diye koyuyorum ve karlı birşey. Ülkemizde madencilik yasaklanana kadar uygulama legal
Bu tamamen senin işlemci veya ekran kartına göre. Deneyerek bu sonuçları görebilir devam edip etmemeyi seçebilirsin. 7/24 açık bırakırsan günlük 4-5 dolara kadar çıkarsın ama dediğim gibi sistemine göre. Sistemin kötüyse alıcağın değerler de düşergünlük ne kadar bırakıyor ?
ben senin aldığın miktarı merak ettimBu tamamen senin işlemci veya ekran kartına göre. Deneyerek bu sonuçları görebilir devam edip etmemeyi seçebilirsin. 7/24 açık bırakırsan günlük 4-5 dolara kadar çıkarsın ama dediğim gibi sistemine göre. Sistemin kötüyse alıcağın değerler de düşer
bu gün 3 saatten biraz daha fazla çalıştırarak 0.60 dolarlık bir gelir elde ettim.ben senin aldığın miktarı merak ettim
evet tamamen güvenlidir kendim kullanıyorum. Eğer ben kimseye güvenmem dersen sanal bilgisayar oluşturup ona programı yükliyebilirsinBildiğimiz bulut mining gibi duruyor güvenilir mi ?
Eyvallah bi ara bi bakıcamevet tamamen güvenlidir kendim kullanıyorum. Eğer ben kimseye güvenmem dersen sanal bilgisayar oluşturup ona programı yükliyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?