Bütün Sosyal Ağlarımı çalmaya çalıştılar yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağrı Bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
her hesabına iki adımlı doğrulama açık yap kimse çalamaz güzel kardeşim . Şu an için en mantıklı olanı bu .

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
senin yerinde olsam hepsini foto alırım siber suçlara suçduyrusunda bulunurum başka türlü önü kesilmez bunların evvela şifrelerini deiştir karmaşık şifreler kullan ...

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
senin yerinde olsam hepsini foto alırım siber suçlara suçduyrusunda bulunurum başka türlü önü kesilmez bunların evvela şifrelerini deiştir karmaşık şifreler kullan ...
siber suçlara şikayet açsam dava açılcak benim yaşım tutmuyor gardaş

Üye
9 HİZMET YILI
Telefon numarası doğrulaması olmayan hesapların gitmiş olabilir hatırladığın kadarıyla onlara da bir bak.

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
siber suçlara şikayet açsam dava açılcak benim yaşım tutmuyor gardaş

şikayet, 15 yaşını dolduran herkes (akıl hastası ve akıl zayıflığı olanlar hariç) şikayet hakkına sahiptir. 15 yaşından küçükler ise "şikayet" etmenin hukuki anlam ve sonuçlarını kavrayabilecek nitelikte iseler (doktor raporu ile kanıtlanır) yine şikayet hakkına sahiptirler aksi halde şikayet hakkı bu kişiler adına velayet hakkına sahip kişiler şayet yok ise vasi tarafından kullanılır.
suç duyurusu ise ayrı bir kavram olup belli bir yaş sınırı yoktur. yaşını bilmediğim için bişey diyemedim belki uğraşmak istemezsin genede bilgin olsun bilgi amaçlı araştırdım senin için

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şfirelerini değiştir ve maillerini değiştir hepsinin

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
şikayet, 15 yaşını dolduran herkes (akıl hastası ve akıl zayıflığı olanlar hariç) şikayet hakkına sahiptir. 15 yaşından küçükler ise "şikayet" etmenin hukuki anlam ve sonuçlarını kavrayabilecek nitelikte iseler (doktor raporu ile kanıtlanır) yine şikayet hakkına sahiptirler aksi halde şikayet hakkı bu kişiler adına velayet hakkına sahip kişiler şayet yok ise vasi tarafından kullanılır.
suç duyurusu ise ayrı bir kavram olup belli bir yaş sınırı yoktur. yaşını bilmediğim için bişey diyemedim belki uğraşmak istemezsin genede bilgin olsun bilgi amaçlı araştırdım senin için
eyvallah şikayet nerden açacağım

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kral

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Şifrelerini değiş ve her hesaba ek telefon numarası ve e posta koy yani direk çalamazlar.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
o pc de işlem yapma büyük ihtimal keylogger yemişsin
kardeşim keygoller yeme ihtimalim 0 format atmıştım ve malwarebeyts ile taradım sildim keygloor olma ihtimali sıfır bilgisayardan şifreleri değiştiricem

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
doğrulamalara cevap verme arayanlarıda engelle bişey yapamazlar kolay kolay merak etme doğrulama kodlarını sil biyere felan girme atılan her linklere de tıklama dikkat et

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hepsinin şifresini değiştir bu kadar basit

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kral şifreni değiştir iki kademeli doğrulama yap ve kendini güvende hissettiğin zaman doğrulamayı kaldırırsın bu arada özellikle gmailini koru gmail tehlikeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...