Onaylı Üye
Bu aralar bu hesap Çalma işleri baya fazlalaştı
siber suçlara şikayet açsam dava açılcak benim yaşım tutmuyor gardaşsenin yerinde olsam hepsini foto alırım siber suçlara suçduyrusunda bulunurum başka türlü önü kesilmez bunların evvela şifrelerini deiştir karmaşık şifreler kullan ...
siber suçlara şikayet açsam dava açılcak benim yaşım tutmuyor gardaş
| şikayet, 15 yaşını dolduran herkes (akıl hastası ve akıl zayıflığı olanlar hariç) şikayet hakkına sahiptir. 15 yaşından küçükler ise "şikayet" etmenin hukuki anlam ve sonuçlarını kavrayabilecek nitelikte iseler (doktor raporu ile kanıtlanır) yine şikayet hakkına sahiptirler aksi halde şikayet hakkı bu kişiler adına velayet hakkına sahip kişiler şayet yok ise vasi tarafından kullanılır. suç duyurusu ise ayrı bir kavram olup belli bir yaş sınırı yoktur. yaşını bilmediğim için bişey diyemedim belki uğraşmak istemezsin genede bilgin olsun bilgi amaçlı araştırdım senin için |
eyvallah şikayet nerden açacağım
şikayet, 15 yaşını dolduran herkes (akıl hastası ve akıl zayıflığı olanlar hariç) şikayet hakkına sahiptir. 15 yaşından küçükler ise "şikayet" etmenin hukuki anlam ve sonuçlarını kavrayabilecek nitelikte iseler (doktor raporu ile kanıtlanır) yine şikayet hakkına sahiptirler aksi halde şikayet hakkı bu kişiler adına velayet hakkına sahip kişiler şayet yok ise vasi tarafından kullanılır.
suç duyurusu ise ayrı bir kavram olup belli bir yaş sınırı yoktur. yaşını bilmediğim için bişey diyemedim belki uğraşmak istemezsin genede bilgin olsun bilgi amaçlı araştırdım senin için
kardeşim keygoller yeme ihtimalim 0 format atmıştım ve malwarebeyts ile taradım sildim keygloor olma ihtimali sıfır bilgisayardan şifreleri değiştiricemo pc de işlem yapma büyük ihtimal keylogger yemişsin