kalan istanbul diye birşey ancak istanbulun köyleri kalır dost benden sana söylemesi öyle bir deprem gerçekleşirse ne istanbul kalır ne kocaeli ben kocaelide yaşıyorum bak 99 depremini gördüm geçirdim inan bana kalan istanbul dediğin yer sadece köyler olurAllah korusun ama eğer istanbul söylendiği kadar büyük bir depremle yıkılırsa ülkenin bekası bile gündeme geleblir. Ben bir nebze daha optimistiğim bu konuda. deprem fay hattı marmaradan geçiyor büyük oranda, eğer vurucaksa bile avrupa yakasının marmara denizine bakan tarafını şiddetlice vurması ama kalan istanbula nispeten daha az etki etmesini bekliyorum.
Koyler bile kalmaz çünkü söylenilen fay hattı gerçekten tahmin edilenden daha büyük ve Bir çok büyük fay hattına komşuluk yapıyorkalan istanbul diye birşey ancak istanbulun köyleri kalır dost benden sana söylemesi öyle bir deprem gerçekleşirse ne istanbul kalır ne kocaeli ben kocaelide yaşıyorum bak 99 depremini gördüm geçirdim inan bana kalan istanbul dediğin yer sadece köyler olur
Ne yani salı günü 6 Şubat acaba gene deprem mi olacak hicrî takvime göre6 şubattan korkuom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?