Büyük Dosya İndirirken İnternet Bağlantısı Kopma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Başlıkta belirttiğim gibi steamden 62 gb bir oyun indirirken bir kaç saat sonra internettim de kopma oluyor. Bunun nedeni ne olabilir.

Konu ile bir bilginiz varsa, yorum yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kablolu kullanıyorsan kablon
kablosuz kullanıyorsan adaptörün bozulmuş olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
internet sağlayıcılarınnı çoğunda bu sorun oluyor youtubede bi video vardı ama bulamadım kapandığı zaman durduruyordu

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benim internetim çok yavaş ama kopma olmuyor internetizin bağlı olduğu kutuda veya adaptörde sıkıntı olabilir bence müşteri hizmetlerini aramalısın...

Üye
6 HİZMET YILI
wfi üzerinden olan bir sıkıntı olabilir veya steam yada epic games olabilir bu firmalardan sıkıntıda olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
steam indirmesi kısıtlı olur. yani asla internetin 100% ünü kullanamazsın. arka planda veya aynı modemi kullanan başka bir cihaz interneti sömürdüğü anda yavaşlıktan dolayı kesiliyor olabilir. Yönetici olarak çalıştırmayı dene ve varsa başka cihaz wifiden çıkar.

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhaba Dostum sorunumuz aynı. ama ben çözümünü buldum.
oyun oynarken 3 4 saat sonra internet kapanır kendini resetler yada bağlantı kopardı
ve 10 gb üstü bir dosya indirdiğimde bağlantı kopar yada modem kendisi resetlerdi.
modem değiştirdim düzeldi modemin içindeki kartın çipleri ısındığından dolayı yük biniyormuş ve kendini resetliyormuş modem değiştirdim ve düzeldi.

Siyahın Beyazdan Beyazın Siyahdan Üstünlüğü Yoktur
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Görev Yöneticinde Disk ve İşlemci durumuna göz at. Bir şeyler ters gidiyor olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum kopmanın büyük dosya indirmeyle alakası yok büyük ihtimalle ya altyapıda yada donanımsal bi sıkıntı vardır modemde veya kablolarda gibi iss yi ara sor bakalım kopma onlardada gözüküyosa onlarla alakalı bişeydir onlarda gözükmüyorsa ya modemde yada kablo bağlantılarınla ilgili bi sıkıntı vardır

Siyahın Beyazdan Beyazın Siyahdan Üstünlüğü Yoktur
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
dostum kopmanın büyük dosya indirmeyle alakası yok büyük ihtimalle ya altyapıda yada donanımsal bi sıkıntı vardır modemde veya kablolarda gibi iss yi ara sor bakalım kopma onlardada gözüküyosa onlarla alakalı bişeydir onlarda gözükmüyorsa ya modemde yada kablo bağlantılarınla ilgili bi sıkıntı vardır
Aynı sorunu bende yaşıyordum ama sorun ne modem ne de kablolar idi sorun görev yöneticim.
disk kullanımı ve işlemcim dolup taşıyordu.
Temizlik yapmam gerektiğini anladım. Wise Registry Cleaner adlı programı indirdim ve gayet memnun kaldım.
Programa c rack yapılması gerekebilir. Biraz araştırılırsa c rack işlemi de sorun olmaz pek.
Sorun yaşayan veya yaşamayan herkese öneririm.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kullandığın internet bayisiyle iletişim kurabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Steam uygulamasından tamamen çıkış yapın. Modeminizin arka veya yan tarafında bulunan Reset butonuna ışık sönünceye kadar veya 5-10 saniye basılı tutun. Modeminizin kendini resetlemesini bekleyin, steam uygulamasını açın ve Windows tuşu ile R tuşuna aynı anda basın Çalıştır sekmesi gelicek oraya steam://flushconfig yazın biraz bekleyin
1593425586762.png

Karşınıza böyle bir uyarı gelicek burdan tamam butonuna basın ve steam'ı tekrar başlatın.
(Durum tekrar gözlenirse internet sağlayıcınızın destek hattını arayıp yardım isteyin)

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
interneti tarıfeli baglantı yapmış olabilirmisin ? yanlışlık ile yada modem kısıtlama vermiş olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...