bypass alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
pubg lite hilesi şuan güncelleniyor ama diğer cheat engine scriptleri vs sağlam ve bypass olmadan direkt banlatıyor 300 mesaja az kaldı yetkim olduğunda bypass alabilecek miyim ?

Elbet Birgün
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yetki degilde rank in arttiginda bazi hilelere ulasabileceksin fakat bypass gibi seyler verilmiyor bilgin olsun sadece rankina bagli hileleri kullanabiliyorsun

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Yetkin dahilindeki hilelere erişim sağlayabileceksin zaten kullanacağın hile Anti Cheat bypasslı ekstra bir bypass felan verilmeyecek yani sana.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
VN HACK SİTESİNE BAK KNK
Post automatically merged:

bypass çok var orda
Post automatically merged:

bypass çok var orda
reklam yasak diye biliyorum :rolleyes:

Yetkin dahilindeki hilelere erişim sağlayabileceksin zaten kullanacağın hile Anti Cheat bypasslı ekstra bir bypass felan verilmeyecek yani sana.
kullanacağım hile forumda paylaşılan cheat engine scripti ve bypassız çalışmıyor

Süper Üye
6 HİZMET YILI
reklam yasak diye biliyorum :rolleyes:

kullanacağım hile forumda paylaşılan cheat engine scripti ve bypassız çalışmıyor

Dostum zaten pubg lite hilesi güncellenmekte birkaç hafta içerisindede erişime açılır diye düşünüyorum onun dışında sitede paylaşılan script içinde bypass lazım dediğin gibi en son paylaşılmıştı kısayola ekliyordun onu bi dene istersen halen geçerlimidir bilmiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum zaten pubg lite hilesi güncellenmekte birkaç hafta içerisindede erişime açılır diye düşünüyorum onun dışında sitede paylaşılan script içinde bypass lazım dediğin gibi en son paylaşılmıştı kısayola ekliyordun onu bi dene istersen halen geçerlimidir bilmiyorum.
teşekkürler kankam

baypass nedir ne işe yarar açıklama yaparmıısnız
farklı bir konunun altında soru sormak yasak kankam forumda arayarak bulabilirsin benim konumda vardı bulabilirsen bulamazsan link atabilirim

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bypass verilmiyor sadece hile veriliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben veriliyormu demedimki ne işe yarıyor acıklama yaparmısın

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Üyelere normal değilde, günlük karşılığı belirli bir saat verilse çok güzel olur, nasıl birşey olduğunu bile bilmiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile bayadır güncellemede sen süper üye bile olursun bu gidişle :)

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum pubgl bypassı babası oğluna vermez neden publice çevirsin ki paralı satmıyo bile millet ki satanlar baya uçuk fiyattan satıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
cheat engine kullanmak yerine aimbot/esp kullan sende, şu sıralar bulamazsın zaten c.e bypassı
link atabilir misin ?

ben veriliyormu demedimki ne işe yarıyor acıklama yaparmısın
dostum o soruyu zaten ben sormuştum :p dediğim gibi forumda bulabilirsin rahatça

Üyelere normal değilde, günlük reklam karşılığı belirli bir saat verilse çok güzel olur, nasıl birşey olduğunu bile bilmiyorum.
çok fazla kişi kullanırsa direkt fix yer diye düşünüyorum düşünsene günde 500 farklı kişi girse siteye falan filan

hile bayadır güncellemede sen süper üye bile olursun bu gidişle :)
hayırlısı bakalım :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
forumda paylaşılmıştı fakat hala çalışıyormu bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...