Bypass İçin Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heey
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar.Bir oyunun hile sistemini bypass edecektim fakat karşıma sadece x3.xem dosyası çıkmadı.Başka dosyalarında oldugu bu anti-cheat sistemini nasıl bypass ederim.Şimdiden teşekkürler.Not:Lütfen internette cok var forumda bulursun gibi şeyler yazmayın bende biliyorum bakmayı.
Ekran Alıntısı.PNG

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Giriş yaparken hangi anticheat olduğuyla ilgili bir reklamı yokmu işte
easy ac - nprotect game guard- punkbuster- battleye felan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
xgincode3 başka bişey yazmıyor
xign code knight online da birde zamanında s4leaguede çok kullanılıyordu halada kullanılıyor
senin sorunun üstesinden nasıl geliniceğini bilmiyorum ama xigncode bypassı atabilirim herahangi bitane,bakıp anlayabilecek düzeydeysen atayım

Heey
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
xign code knight online da birde zamanında s4leaguede çok kullanılıyordu halada kullanılıyor
senin sorunun üstesinden nasıl geliniceğini bilmiyorum ama xigncode bypassı atabilirim herahangi bitane,bakıp anlayabilecek düzeydeysen atayım
yolla hallederim

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hatta sana direk şöyle yardım edeyim 1dk

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hala kullanması bir yana sorunu çözüyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla Sadece knıght online kullanılıyor sende ne yapacan tbl filanmı gecirmeye calışıyorsun öyleyse boşuna uğraşma bypas yapayım direk gecireyim gibi şeylerin peşine düşme sistem değişik. yapacağın bypas işlemi ve program herneyse Oyunun .exe ile calıştırmalısın en garanti ve risk olmayan yöntem. Yoksa cheat enginede kullanabilirsin .d

Heey
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla Sadece knıght online kullanılıyor sende ne yapacan tbl filanmı gecirmeye calışıyorsun öyleyse boşuna uğraşma bypas yapayım direk gecireyim gibi şeylerin peşine düşme sistem değişik. yapacağın bypas işlemi ve program herneyse Oyunun .exe ile calıştırmalısın en garanti ve risk olmayan yöntem. Yoksa cheat enginede kullanabilirsin .d
Oyunun adı:ToyHeroes ve ne diyon hiçbişey anlamıdım :/

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I have a friend that know how to "jump" anti-cheats send message to me

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
en ufak bişey anladıysam arab olayım
aga üzdü be ben sorununu anlasam yardımcı olmaya çalışacagımda anlamadım sorununu tam olarak birazdaha böyle mala anlatır gibi anlatırmısın ben anlamıyom diyer türlü :mum:

Heey
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aga üzdü be ben sorununu anlasam yardımcı olmaya çalışacagımda anlamadım sorununu tam olarak birazdaha böyle mala anlatır gibi anlatırmısın ben anlamıyom diyer türlü :mum:
şincik bak önceden ben bypasslarken sadece x3.xem ve x3.xem backup vardı şimdi xcorona.xem vb. dosyalar gelmiş.Ben bunları nasıl bypass ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ya burda yardimci olacak bir kişi yok git diğer forumlara bak bence not unu okudum ama yinede böyle bir önermem var yani çok istiyosan o oyun nun hilesini bulcaksin

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
şincik bak önceden ben bypasslarken sadece x3.xem ve x3.xem backup vardı şimdi xcorona.xem vb. dosyalar gelmiş.Ben bunları nasıl bypass ederim.
Allah razı olsun şuan anladım buyur çözümün hocam anlaması kolay zaten resimlere baktığında bile xcorona.xemi bypass ettigni anlarsın bi +repinide alırım .d
bu tera adlı oyuna yapmış ama bakarak anlıyorsun ya
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...