Heey
Onaylı Üye
xgincode3 başka bişey yazmıyorGiriş yaparken hangi anticheat olduğuyla ilgili bir reklamı yokmu işte
easy ac - nprotect game guard- punkbuster- battleye felan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
xign code knight online da birde zamanında s4leaguede çok kullanılıyordu halada kullanılıyorxgincode3 başka bişey yazmıyor
yolla hallederimxign code knight online da birde zamanında s4leaguede çok kullanılıyordu halada kullanılıyor
senin sorunun üstesinden nasıl geliniceğini bilmiyorum ama xigncode bypassı atabilirim herahangi bitane,bakıp anlayabilecek düzeydeysen atayım
Hala kullanması bir yana sorunu çözüyor diye biliyorumxign code knight online da birde zamanında s4leaguede çok kullanılıyordu halada kullanılıyor
senin sorunun üstesinden nasıl geliniceğini bilmiyorum ama xigncode bypassı atabilirim herahangi bitane,bakıp anlayabilecek düzeydeysen atayım
en ufak bişey anladıysam arab olayımhatta sana direk şöyle yardım edeyim 1dk
Oyunun adı:ToyHeroes ve ne diyon hiçbişey anlamıdım :/Bildiğim kadarıyla Sadece knıght online kullanılıyor sende ne yapacan tbl filanmı gecirmeye calışıyorsun öyleyse boşuna uğraşma bypas yapayım direk gecireyim gibi şeylerin peşine düşme sistem değişik. yapacağın bypas işlemi ve program herneyse Oyunun .exe ile calıştırmalısın en garanti ve risk olmayan yöntem. Yoksa cheat enginede kullanabilirsin .d
aga üzdü be ben sorununu anlasam yardımcı olmaya çalışacagımda anlamadım sorununu tam olarak birazdaha böyle mala anlatır gibi anlatırmısın ben anlamıyom diyer türlüen ufak bişey anladıysam arab olayım
şincik bak önceden ben bypasslarken sadece x3.xem ve x3.xem backup vardı şimdi xcorona.xem vb. dosyalar gelmiş.Ben bunları nasıl bypass ederim.aga üzdü be ben sorununu anlasam yardımcı olmaya çalışacagımda anlamadım sorununu tam olarak birazdaha böyle mala anlatır gibi anlatırmısın ben anlamıyom diyer türlü
Allah razı olsun şuan anladım buyur çözümün hocam anlaması kolay zaten resimlere baktığında bile xcorona.xemi bypass ettigni anlarsın bi +repinide alırım .dşincik bak önceden ben bypasslarken sadece x3.xem ve x3.xem backup vardı şimdi xcorona.xem vb. dosyalar gelmiş.Ben bunları nasıl bypass ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?