- Konuyu başlatan
cracklemek demiyelimde dll yi çıkartırdımKesinlikle cracklerdin kardeşim xD %99999
cracklemek demiyelimde dll yi çıkartırdımKesinlikle cracklerdin kardeşim xD %99999
katılıyorum + hazır basekendin tasarlasan menüyü daha güzel olabilirmiş aynı base var bende.
bu kadar uğraşmaya gerek yok şunu yapsın yeterSaat;
C++:static char ctime[20] = "" ; struct tm * current_tm; time_t current_time; time (¤t_time); current_tm = localtime (¤t_time); if(current_tm->tm_hour>12) sprintf( ctime, "%d:%02d:%02d PM", current_tm->tm_hour - 12, current_tm->tm_min, current_tm->tm_sec ); else sprintf( ctime, "%d:%02d:%02d ", current_tm->tm_hour, current_tm->tm_min, current_tm->tm_sec ); return ctime;
Tarih;
C++:struct tm * current_tm; time_t current_time;time (¤t_time); current_tm = localtime (¤t_time); char *month []={ (char *)"Jan.",(char *)"Feb.",(char *)"Mar.",(char *)"Apr.",(char *)"May",(char *)"June",(char *)"July",(char *)"Aug.",(char *)"Sept.",(char *)"Oct.",(char *)"Nov.",(char *)"Dec."}; char *logbuf = new char[ 256 ]; sprintf( logbuf, "%s %02d, 20%d",month[current_tm->tm_mon],current_tm->tm_mday,current_tm->tm_year-100); return logbuf;
CHAR TimeString[MAX_PATH];
CHAR Timestruct[MAX_PATH] = { "hh':'mm':'ss tt" };
GetTimeFormat(0, 0, 0, 0, Timestruct, 15);
sprintf_s(TimeString, "%s", Timestruct);
saati yazdıracağı yerede TimeString yazsın yeter :D
Uğraşması güzel oluyor yabu kadar uğraşmaya gerek yok şunu yapsın yeter
C++:CHAR TimeString[MAX_PATH]; CHAR Timestruct[MAX_PATH] = { "hh':'mm':'ss tt" }; GetTimeFormat(0, 0, 0, 0, Timestruct, 15); sprintf_s(TimeString, "%s", Timestruct); saati yazdıracağı yerede TimeString yazsın yeter :D
ciddimisin ?vay be c++ konularına bakıyım dedimde saat kodu bile korkuttu aqben buralardan çıkıyım en iyisi
![]()
basenin adını soylemrisin ?Biraz Edit Vur Kardeşim Çok Belli Oluyor Böyle.
megacheatdan alabilseydim hileyi cracklerdim ama zulu için değmez 40 45 tlyaşta 15
![]()
modası geçtinereden bulabiliriz bu hileyi
yok o eski yeni versiyon cok yakında yeni loader ile[QUOTE = "çapraz ateş, yazı: 754952, üye: 362407"] modası geçti : D[/ QUOTE]
Güncelmi peki çalışıyormuu ?