- Konuyu başlatan
Uzman Üye
Çemberle ne yapcan kiÇemberi ne yapan kardes
Çemberle ne yapcan kiÇemberi ne yapan kardes
Çemberi ne yapan kardes
Neyse ben yarin atarim sana şuan disardayim mobildeyimÇemberle alakasi yok radi buttonla
Kardeş disardayim diyorum ya mobilden yaziyorum yarin atariminjector verssene
Neyse ben yarin atarim sana şuan disardayim mobildeyim
Tmm kardeş yarin atarim sana kodu yada c++ konulara atarimBox ilede yapılabilir de aslına uygun olsun diye
tamamTmm kardeş yarin atarim sana kodu yada c++ konulara atarim
Tmm kardeş yarin atarim sana kodu yada c++ konulara atarim
Yanlis yere yazdim *** telefonu
kardesım benlede paylasırmısın beklıyorum tmmUlan low senin bu yaptığın tüm menülerin aynısını yapıp free yayınlıycam . Hazır menüyü alıp parayla satıyor akla bak
kardesım benlede paylasırmısın beklıyorum tmm
tmm saol beklıyorumPazar gününden itibaren başlıycam çalıştığım için tek pazar günüm boş.
Bu newler kendilerini heykır sanıyor ehuehehhe
doğru diyorsun bro hazır source'ye 2tane box çizdiriyo birde millete satıyor W:EÇ:Ç:EÇWRDFÇDSG:ÇdgBuna hazır menü bile denmez, ortada menü bile yok çünküParayla falan bir şey almayın bu arkadaştan, bilgisiz belli en ufak bir hatayı çözemez. Library den vs haberi falan yoktur canım arkadaşımın. Çember çizimiyle ilgili destek isteyen arkadaşta google amcaya C++ DrawCircle yazarsa görür zaten.
abı senı kım kızdırdı takıp edıyom senı herkezı susturuyon sadfdasBuna hazır menü bile denmez, ortada menü bile yok çünküParayla falan bir şey almayın bu arkadaştan, bilgisiz belli en ufak bir hatayı çözemez. Library den vs haberi falan yoktur canım arkadaşımın. Çember çizimiyle ilgili destek isteyen arkadaşta google amcaya C++ DrawCircle yazarsa görür zaten.