C++ da yeniyim ama öğrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Beyler şimdi c++ da aşırı yeniyim ve öğrenmek istiyorum yotube felan demeyin hiç nasıl c++ yla hile yapılacağı yok ben hile yapmak istiyorum nasl olcak ?

~$ iOS Modder
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sen o dersleri izliyerek C++ öğren gerisi gelir zaten

Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim direk hileyle başlarsan sap gibi kalırsın

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kitaptan oku tam öğrenmeden geçemezsin yoksa yapabileceğin tek şey kopyala yapıştır olur

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler şimdi c++ da aşırı yeniyim ve öğrenmek istiyorum yotube felan demeyin hiç nasıl c++ yla hile yapılacağı yok ben hile yapmak istiyorum nasl olcak ?
bana kalırsa c# ögren c++ göre daha kolay gene tercih senın tabi ondan sonra ismek görsel programlama dersi veriyor 6 ay kadar ondan önce programlama teknikleri adli bir dersi var oda 1 ay falan sanırım ondan sonra görsel programlama dersi var dedim gibi oda 6 ay işte temelden mantıgını kavrarsın algoritma falan filan derken takıldıgın yerleri netten bakarsın kat kat cıkarsın ama birden ben video bakım sonra tutup yok surda hack yapım burda hile yapım dersen 1 adım bile ilerleyemezsin genelde öle baslayanlar kopyala yapıstır yöntemi ile kendilerince hack yapıyor oyunlara tabi genelleme gibi olmasında normalde öyle adam hiç bişi bilmiyor adam vb indiriyor ordan proje buluyor yada ordan modul buluyor ordan baska bişi derken proje oluşuyor falan programın ara yüzüne hakım hale geliyor ara yüzü derken timer nerde textbox nerde ne nasıl olur gibi falan ufakda tasarım yapıyor kendince tutup yaptım diyor bi güncelleme'de sap gibi kalıyor niye kalıyor ? ee offset pointer güncellemesi gerekiyor onuda tutup bulamıyor baslıyor bu sefer offset pointer aramaya ama sorarsan o yazılımcı :) gene karar sen yolun acık olsun

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
bana kalırsa c# ögren c++ göre daha kolay gene tercih senın tabi ondan sonra ismek görsel programlama dersi veriyor 6 ay kadar ondan önce programlama teknikleri adli bir dersi var oda 1 ay falan sanırım ondan sonra görsel programlama dersi var dedim gibi oda 6 ay işte temelden mantıgını kavrarsın algoritma falan filan derken takıldıgın yerleri netten bakarsın kat kat cıkarsın ama birden ben video bakım sonra tutup yok surda hack yapım burda hile yapım dersen 1 adım bile ilerleyemezsin genelde öle baslayanlar kopyala yapıstır yöntemi ile kendilerince hack yapıyor oyunlara tabi genelleme gibi olmasında normalde öyle adam hiç bişi bilmiyor adam vb indiriyor ordan proje buluyor yada ordan modul buluyor ordan baska bişi derken proje oluşuyor falan programın ara yüzüne hakım hale geliyor ara yüzü derken timer nerde textbox nerde ne nasıl olur gibi falan ufakda tasarım yapıyor kendince tutup yaptım diyor bi güncelleme'de sap gibi kalıyor niye kalıyor ? ee offset pointer güncellemesi gerekiyor onuda tutup bulamıyor baslıyor bu sefer offset pointer aramaya ama sorarsan o yazılımcı :) gene karar sen yolun acık olsun
Tavsiyen için teşekkür ederim.Copy paste yapmak istemiyorum sonra sapa gibi kalırım :) ben direk öğrenmek istiyorum konuya hakim olmak felan istiyorum :)

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tavsiyen için teşekkür ederim.Copy paste yapmak istemiyorum sonra sapa gibi kalırım :) ben direk öğrenmek istiyorum konuya hakim olmak felan istiyorum :)
rica ederim elimden geldigince yardımcı olmaya calıstım baslangıc için ismek kursları işini görücektir eger düşünürsen ismek kursunu ilk programlama tekniklerine kayıt ol 1 ay ders verilicek ondan sonra görsel programlamaya geç çünkü programlama teknikleri dersini almadan görsel programlamaya gecince hocaya baglı oldugun için anlatılan dersten bişi anlamıyorsun adam her seferinde geçen 1 aylık sürede verdigimiz derste gördügünüz gibi diye vurguluyor ve gitmeyende konuya hakım olamıyor normal olarak

Üye
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar bende yeniyim tabi bunu hile yapmak için öğrenmek istiyorum çünkü kendi oynadığım oyunlar vs. gerçekten bazı durumlarda hile lazım oluyor. Ama dediğiniz gibi kopyala yapıştır değil. Kendim yapmak istiyorum hilelerimi yani hileden de ziyade bu program aynı zamanda bir iş imkanı da, yani temelini öğrenmek istiyorum ben bu programın. Yardımcı olabilecek yol gösterecek abilerim kardeşlerim varsa lütfen iletişime geçsinler, mesaj atsınlar. Şimdiden teşekkürler.

Üye
8 HİZMET YILI
Üst metinde yazmayı unutmuşum. İşim nedeni ile ismek kurslarına gidemiyorum. Fakat işten sonra bilgisayar başında bu işi öğrenmek için yeterince zamanım olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Copy paste yaptık diyelim bunu nasıl exe olarak kayıt edebiliriz. direkt açıp hileyi aktif etmek nasıl oluyor yardımlarınızı bekliyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İstersen bir kitap al ve kodlamaya başla istersen de udemy var kurslarından yararlanabilirisn

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI

hocam c++ sonraki iş tavsicem olsun ilk c# öğren zaten devlet bilişim eğitimlerindede ilk programlama başlangıç dili c# dir çok güzel ve eğlenceli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...