Hacı ben direk olaya girmek istiyormu mesela hile yapmak gibi ?Sen o dersleri izliyerek C++ öğren gerisi gelir zaten
İşte neyle başlamalıyım ?kardeşim direk hileyle başlarsan sap gibi kalırsın
hile daha kolay saçmalama istersenkardeşim direk hileyle başlarsan sap gibi kalırsın
Klasik bir hello world uygulamasıylaİşte neyle başlamalıyım ?
tabi hkalısın copypaste yapmakta kolay xDhile daha kolay saçmalama istersen
tabi hkalısın copypaste yapmakta kolay xD
bana kalırsa c# ögren c++ göre daha kolay gene tercih senın tabi ondan sonra ismek görsel programlama dersi veriyor 6 ay kadar ondan önce programlama teknikleri adli bir dersi var oda 1 ay falan sanırım ondan sonra görsel programlama dersi var dedim gibi oda 6 ay işte temelden mantıgını kavrarsın algoritma falan filan derken takıldıgın yerleri netten bakarsın kat kat cıkarsın ama birden ben video bakım sonra tutup yok surda hack yapım burda hile yapım dersen 1 adım bile ilerleyemezsin genelde öle baslayanlar kopyala yapıstır yöntemi ile kendilerince hack yapıyor oyunlara tabi genelleme gibi olmasında normalde öyle adam hiç bişi bilmiyor adam vb indiriyor ordan proje buluyor yada ordan modul buluyor ordan baska bişi derken proje oluşuyor falan programın ara yüzüne hakım hale geliyor ara yüzü derken timer nerde textbox nerde ne nasıl olur gibi falan ufakda tasarım yapıyor kendince tutup yaptım diyor bi güncelleme'de sap gibi kalıyor niye kalıyor ? ee offset pointer güncellemesi gerekiyor onuda tutup bulamıyor baslıyor bu sefer offset pointer aramaya ama sorarsan o yazılımcıBeyler şimdi c++ da aşırı yeniyim ve öğrenmek istiyorum yotube felan demeyin hiç nasıl c++ yla hile yapılacağı yok ben hile yapmak istiyorum nasl olcak ?
Tavsiyen için teşekkür ederim.Copy paste yapmak istemiyorum sonra sapa gibi kalırımbana kalırsa c# ögren c++ göre daha kolay gene tercih senın tabi ondan sonra ismek görsel programlama dersi veriyor 6 ay kadar ondan önce programlama teknikleri adli bir dersi var oda 1 ay falan sanırım ondan sonra görsel programlama dersi var dedim gibi oda 6 ay işte temelden mantıgını kavrarsın algoritma falan filan derken takıldıgın yerleri netten bakarsın kat kat cıkarsın ama birden ben video bakım sonra tutup yok surda hack yapım burda hile yapım dersen 1 adım bile ilerleyemezsin genelde öle baslayanlar kopyala yapıstır yöntemi ile kendilerince hack yapıyor oyunlara tabi genelleme gibi olmasında normalde öyle adam hiç bişi bilmiyor adam vb indiriyor ordan proje buluyor yada ordan modul buluyor ordan baska bişi derken proje oluşuyor falan programın ara yüzüne hakım hale geliyor ara yüzü derken timer nerde textbox nerde ne nasıl olur gibi falan ufakda tasarım yapıyor kendince tutup yaptım diyor bi güncelleme'de sap gibi kalıyor niye kalıyor ? ee offset pointer güncellemesi gerekiyor onuda tutup bulamıyor baslıyor bu sefer offset pointer aramaya ama sorarsan o yazılımcıgene karar sen yolun acık olsun
rica ederim elimden geldigince yardımcı olmaya calıstım baslangıc için ismek kursları işini görücektir eger düşünürsen ismek kursunu ilk programlama tekniklerine kayıt ol 1 ay ders verilicek ondan sonra görsel programlamaya geç çünkü programlama teknikleri dersini almadan görsel programlamaya gecince hocaya baglı oldugun için anlatılan dersten bişi anlamıyorsun adam her seferinde geçen 1 aylık sürede verdigimiz derste gördügünüz gibi diye vurguluyor ve gitmeyende konuya hakım olamıyor normal olarakTavsiyen için teşekkür ederim.Copy paste yapmak istemiyorum sonra sapa gibi kalırımben direk öğrenmek istiyorum konuya hakim olmak felan istiyorum
![]()
exe haline visual studio ile getireceksin. Güzel bir injector ve bypass ile aktif edeceksin.Copy paste yaptık diyelim bunu nasıl exe olarak kayıt edebiliriz. direkt açıp hileyi aktif etmek nasıl oluyor yardımlarınızı bekliyorum
Tavsiyen için teşekkür ederim.Copy paste yapmak istemiyorum sonra sapa gibi kalırımben direk öğrenmek istiyorum konuya hakim olmak felan istiyorum
![]()