C# Dosya indirip nasıl otomatik çalıştırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhabalar , C# da yeni yeni fikir sahibi oluyorum da , elimde bir loader var ben buna butonlar ekleyip , butona tıklandığında internete yüklediğim bir exe yi indirip pc de otomatik çalıştırmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kod:
WebClient wc = new WebClient(); wc.DownloadFile("url","dosya adı"); Process.Start(Application.StartUpPath + "dosya adi");

iyi forumlar

Üye
5 HİZMET YILI
kod:
WebClient wc = new WebClient(); wc.DownloadFile("url","dosya adı"); Process.Start(Application.StartUpPath + "dosya adi");

iyi forumlar
Hocam peki indirdiğim dosyanın konumunu değiştirebilir miyim? Cevabınız için çok teşekkür ederim. İndirilen dosya bu bilgisayarda çalışamıyor diyor 0 byte olarak sanırım upload attığım yer ile alakalı nereye upload edebilirim?
Post automatically merged:

kod:

iyi forumlar
MEOdSzw.png
Şöyle bir hata alıyorum sanırım inen dosyanın yerini bulamıyor.

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
Hocam peki indirdiğim dosyanın konumunu değiştirebilir miyim? Cevabınız için çok teşekkür ederim. İndirilen dosya bu bilgisayarda çalışamıyor diyor 0 byte olarak sanırım upload attığım yer ile alakalı nereye upload edebilirim?
Post automatically merged:

MEOdSzw.png
Şöyle bir hata alıyorum sanırım inen dosyanın yerini bulamıyor.
Sorunların hepsini çözdüm System.Diagnostics.Process.Start("PathToExe.exe"); kodunu kullanınca uygulama da çalıştı. Çok teşekkür ederim hocam.

Üye
5 HİZMET YILI
Ne alaka kardeşim? Çok bildiğimi kim söyledi? Yanlış bir şey mi söyledim? Yeni başlayan birisinin mimariyi ve OOP'yi öğrenmek yerine kendi clientini mi yazması gerekir iyi misin sen?
Yeni başlayıpta sorunumu çözebildim hocam. Önemli olan neyi öğrenmek istemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...