- Yasaklandı
☞ MaMo434376
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben konsola istediğim bir programı gömüp çalıştırmak istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz <3
bro Empty project gömüp çalıştırmak istiyorum programı açtıgımda direk gömdügüm program açılsınKonsola gömmek derken ? Console application yapmaktan bashediyorsun sanırım ya da arkaplanda çalışıp UI 'ı olmayan bir şey keylogger vs gibi mi ?
dostum resimde gösterilen proje oraya gömecemResimde gösterilenleri yap? Consol olanı seçmişin zaten![]()
Empty Project zaten boş bir proje . Sen onu açarken bu ClassLibrary mi Console App mı Windows App mı diye seçiyorsun ? Yapmaya çalıştığın şeyi anlamadım . Program yazmak istiyorsan ya Console App seç ya da UI 'ı olan Windows App seç. Gömüp çalıştırmak dediğinden hiçbir şey anlamadım , bence VisualStudio ve C++ öğren copy & paste yapacaksan bile .bro Empty project gömüp çalıştırmak istiyorum programı açtıgımda direk gömdügüm program açılsın
yaw başka bir programı projeye ekleyip çalıştırma yada uzaktan bir programı nasıl açarımEmpty Project zaten boş bir proje . Sen onu açarken bu ClassLibrary mi Console App mı Windows App mı diye seçiyorsun ? Yapmaya çalıştığın şeyi anlamadım . Program yazmak istiyorsan ya Console App seç ya da UI 'ı olan Windows App seç. Gömüp çalıştırmak dediğinden hiçbir şey anlamadım , bence VisualStudio ve C++ öğren copy & paste yapacaksan bile .
yaw başka bir programı projeye ekleyip çalıştırma yada uzaktan bir programı nasıl açarım
system("c:\\klasor\\program.exe");
Çok saol ♡Ya bahsettiğin programı decompile edip kodlarını ekleyeceksin ya da external olarak çalıştıracaksın bunu win32 API ile de kolayca yapabilirsin ya da bu ko işini görür sanırsam.
C++:system("c:\\klasor\\program.exe");
BackSlashlar klasör ve dizin içine girerken kullanılır dosya dizinini ona göre ayarlarsın artık.