14 Mar 2019 Yasaklandı #1 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Bi uygulama tam ekran olduğunda dahi formun gözükmesini istiyorum Topmost aktif olmasına rağmen tam ekranda form kayboluyor
Bi uygulama tam ekran olduğunda dahi formun gözükmesini istiyorum Topmost aktif olmasına rağmen tam ekranda form kayboluyor
14 Mar 2019 #2 Trigon T ⚡Süper Güçlerim Var⚡ Süper Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 888 Çözümler 4 Tepki puanı 366 Ödüller 5 7 HİZMET YILI if (Application.OpenForms["Form1"] == null) { Form1 yenipencere = new Form1(); yenipencere.ShowDialog(); } else { Application.OpenForms["Form1"].Activate(); } Bağlığa Göre Bunu Yapabilrsin Ama Sorunu Tam Anlamadım.
if (Application.OpenForms["Form1"] == null) { Form1 yenipencere = new Form1(); yenipencere.ShowDialog(); } else { Application.OpenForms["Form1"].Activate(); } Bağlığa Göre Bunu Yapabilrsin Ama Sorunu Tam Anlamadım.
14 Mar 2019 #3 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Sanırım applicationu diğer uygulamaların üstünde tutmak istiyorsun doğru mu anladım?
14 Mar 2019 #4 Trigon T ⚡Süper Güçlerim Var⚡ Süper Üye Katılım 8 Eki 2018 Mesajlar 888 Çözümler 4 Tepki puanı 366 Ödüller 5 7 HİZMET YILI properties penceresindeki en alt bölümde bulunan Window Style Bölümünden TopMost seçeneğini True yaptınmı ?
properties penceresindeki en alt bölümde bulunan Window Style Bölümünden TopMost seçeneğini True yaptınmı ?
14 Mar 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI XÇaylakX' Alıntı: properties penceresindeki en alt bölümde bulunan Window Style Bölümünden TopMost seçeneğini True yaptınmı ? Genişletmek için tıklayın ... evet true zaten belirtmiştim #Speicher' Alıntı: Sanırım applicationu diğer uygulamaların üstünde tutmak istiyorsun doğru mu anladım? Genişletmek için tıklayın ... evet doğru
XÇaylakX' Alıntı: properties penceresindeki en alt bölümde bulunan Window Style Bölümünden TopMost seçeneğini True yaptınmı ? Genişletmek için tıklayın ... evet true zaten belirtmiştim #Speicher' Alıntı: Sanırım applicationu diğer uygulamaların üstünde tutmak istiyorsun doğru mu anladım? Genişletmek için tıklayın ... evet doğru
14 Mar 2019 #6 Porferious Bu gözler neler gördü neler Süper Üye Katılım 7 Eyl 2015 Mesajlar 731 Çözümler 39 Tepki puanı 327 Ödüller 9 Yaş 32 10 HİZMET YILI Discord adresi atarsanız size yardımcı olabilirim.
14 Mar 2019 Yasaklandı #7 Lufzys L CSharp Banlı Üye Katılım 31 Tem 2018 Mesajlar 463 Çözümler 3 Tepki puanı 149 Ödüller 3 7 HİZMET YILI Bir Uygulama Tam Ekrandayken Gözükmemesi Normaldir (Örnek : Counter-Strike: Global Offensive) Gözükmesi İçin Mevcut Uygulamayı Tam Ekran Pencereli Veyahut Pencereli Moda Alman Gerekir. (Soruyu Tam Olarak Anlamadım Ama Galiba Bunu Söyleme Çalıştın)
Bir Uygulama Tam Ekrandayken Gözükmemesi Normaldir (Örnek : Counter-Strike: Global Offensive) Gözükmesi İçin Mevcut Uygulamayı Tam Ekran Pencereli Veyahut Pencereli Moda Alman Gerekir. (Soruyu Tam Olarak Anlamadım Ama Galiba Bunu Söyleme Çalıştın)
16 Mar 2019 #8 SecretData S Uzman Üye Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 187 Tepki puanı 24 Ödüller 7 10 HİZMET YILI topmost açık olsa bile önde gözükmemesinin sebebi focusun formda olmamasıdır çözmek için timer yarat aç ve intervali 1 yap içinde şunu yapıştır C#: if (!this.Focused) { this.Activate(); }
topmost açık olsa bile önde gözükmemesinin sebebi focusun formda olmamasıdır çözmek için timer yarat aç ve intervali 1 yap içinde şunu yapıştır C#: if (!this.Focused) { this.Activate(); }