Seçkin Üye
C# de hile kodlamak istiyorum bildiğim tek şey public void ve Debug.log
sizce internetten tutorial izlemelimiyim izlersem hangi kanalı önerirsiniz?
Hiç yazılım dili biliyor musun Python falanbenimde merakım var ama olmadı hiç C# kodlaması
yok maalesefHiç yazılım dili biliyor musun Python falan
okey bro eyvallah hayırlı geceler.Çünkü javaScript kolay hani bir şeye hazırlanmadan önce alışma sürecin olur ya o alışma sürecini java öğrenerek geçir
Sanada discordun varsa versene özelden sohbet ederiz yazılım dilleri hakkındaokey bro eyvallah hayırlı geceler.
Ne alaka? Js ile C#?Java scripti bilmeden C# öğrenebiliceğini sanmıyorum üstün zekalı değilsen ama udemy kurslarından öğrenmeyi deneyebilirsin
Vb.net'den başlıyarak C#,C,C++ gelebilirsiniz, bu sıralama doğrultusunda ilerlemenizi tavsiye ederim.Ben öyle yaptım gayet iyiC# de hile kodlamak istiyorum bildiğim tek şey public void ve Debug.logsizce internetten tutorial izlemelimiyim izlersem hangi kanalı önerirsiniz?
Yukarıda belirttim.İyi forumlar.C# zor gelebilir diye öyle söyledim i
Ben kursa gittiğimde hocam bana ilk js öğrenmelisin demişti yanlış biliyour muşum kusura bakmayınVb.net'den başlıyarak C#,C,C++ gelebilirsiniz, bu sıralama doğrultusunda ilerlemenizi tavsiye ederim.Ben öyle yaptım gayet iyi"Javascripti bilmeden C# öğrenebiliceğini sanmıyorum." Bu cümleyi takma bile gerekiz konuşmalar ıvır zıvır. İstediğin sürece öğrenemiyeceğin birşey yok kardeşim, başarılar.
Post automatically merged:
Yukarıda belirttim.İyi forumlar.
Kursa gittiğinizde öyle dediler demek, boşuna para vermişsiniz.Kandırılmışsınız para vermediyseniz emeğinize zamanınıza yazık.Ben kursa gittiğimde hocam bana ilk js öğrenmelisin demişti yanlış biliyour muşum kusura bakmayın
Jsyi kendim öğrendim udemy kursundan adamlara para vermedim istemedilerde zaten tanıdıktılarKursa gittiğinizde öyle dediler demek, boşuna para vermişsiniz.Kandırılmışsınız para vermediyseniz emeğinize zamanınıza yazık.
Pekala,javascript iyi dildir, kullanmayı iyice öğrenin derim, profesyonel olmanızı öneririm.Jsyi kendim öğrendim udemy kursundan adamlara para vermedim istemedilerde zaten tanıdıktılar
Teşekkürler profosyonel olur muyum bilmiyorum ama kullanmayı öğreneceğim (detaylıca)Pekala,javascript iyi dildir, kullanmayı iyice öğrenin derim, profesyonel olmanızı öneririm.
eyvallah teşekkür ederim bilgiler için o zaman vb.net tutorial aramaya başlayayim benKursa gittiğinizde öyle dediler demek, boşuna para vermişsiniz.Kandırılmışsınız para vermediyseniz emeğinize zamanınıza yazık.