Seçkin Üye
EmptyProject'de Menüye İcon Nasıl Eklenir ???
Oluşturduğum Kutunun Üstüne İcon Koymak İstiyorum Bilen Yardımcı Olsun
Oluşturduğum Kutunun Üstüne İcon Koymak İstiyorum Bilen Yardımcı Olsun
exBrowser' Alıntı:ikonu resource olarak projeye importlayıp kullanabiliyorsun dostum
Y4ND3X' Alıntı:exBrowser' Alıntı:ikonu resource olarak projeye importlayıp kullanabiliyorsun dostum
sen tanıdık geliyorsun şu low bilalle eskiden team olan
secolayabak' Alıntı:exBrowser' Alıntı:ikonu resource olarak projeye importlayıp kullanabiliyorsun dostum
importladım menüyede istediğim bir yerde iconu nasıl koycam
exBrowser' Alıntı:Y4ND3X' Alıntı:sen tanıdık geliyorsun şu low bilalle eskiden team olan
Beni böyle mi hatırlıyonuz fghjyujhtryhgy ***
secolayabak' Alıntı:importladım menüyede istediğim bir yerde iconu nasıl koycam
Aslında senin uğraşmana gerek yok, projeyi win32 açınca otomatik ikon yapıyor kendine o, onu değiştirirsin ama .Net Form seninki galiba?
Y4ND3X' Alıntı:exBrowser' Alıntı:ikonu resource olarak projeye importlayıp kullanabiliyorsun dostum
secolayabak' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Beni böyle mi hatırlıyonuz fghjyujhtryhgy ***
Aslında senin uğraşmana gerek yok, projeyi win32 açınca otomatik ikon yapıyor kendine o, onu değiştirirsin ama .Net Form seninki galiba?
yok emptyProject Acıp Dll Oluşturdum
Y4ND3X' Alıntı:sen tanıdık geliyorsun şu low bilalle eskiden team olan
özel mesaj almayı kapatmışsın
exBrowser' Alıntı:secolayabak' Alıntı:yok emptyProject Acıp Dll Oluşturdum
özel mesaj almayı kapatmışsın
Allah seni alsın ya, kapat o projeyi gidip vs.net sil.
Y4ND3X' Alıntı:sen tanıdık geliyorsun şu low bilalle eskiden team olan
Ayrıca, ne tuhaf ben hiç duymadım seni kimsin la sen ?
Y4ND3X' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Allah seni alsın ya, kapat o projeyi gidip vs net sil
naderin konulara bakıyordum reel envanter konusunu gördüm girdim 5 6 sayfalarda bydesing says
bunu vb nete nasıl uyarlayacaz hqhfoqwıh
adamın demek istediği wlp gibi logo gösterip sonra menü göstermek :W
exBrowser' Alıntı:Y4ND3X' Alıntı:naderin konulara bakıyordum reel envanter konusunu gördüm girdim 5 6 sayfalarda bydesing says
bunu vb nete nasıl uyarlayacaz hqhfoqwıh
adamın demek istediği wlp gibi logo gösterip sonra menü göstermek :W
konuşuyor orda boş boş, tabi herkes birbirinden l0w o zamanlar. sen daha yoktun mesela, onu demek istediğini sanmıyorum ikon diyor çünkü *** en azından grafik der foto der resim der bişey der.
secolayabak' Alıntı:exBrowser' Alıntı:konuşuyor orda boş boş, tabi herkes birbirinden l0w o zamanlar. sen daha yoktun mesela, onu demek istediğini sanmıyorum ikon diyor çünkü *** en azından grafik der foto der resim der bişey der.
Memorydeki Gibi menünün ortasına falan koyuyolar onların yaptığını soruyorum
exBrowser' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Memorydeki Gibi menünün ortasına falan koyuyolar onların yaptığını soruyorum
o ikon değil kardeşim :'(
exBrowser' Alıntı:Memory'den Texture oluşturup çizdirebilirsin bro
ilk olarak fotoyu byte'ya çevir
daha sonra gerekli fonksiyonla texture'ya çevir, begin-end bitti bu iş.
Fonksiyonlar şunlar ;
D3DXCreateTexture
D3DXCreateTextureFromFile
D3DXCreateTextureFromFileEx
D3DXCreateTextureFromFileInMemory
D3DXCreateTextureFromFileInMemoryEx
D3DXCreateTextureFromResource
D3DXCreateTextureFromResourceEx
İstersen Byte-To-Texture yap çiz
istersen yol göster al, çiz kafana göre yukarıdaki fonksiyonları msdn den araştır.