C# ile hile yapmayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba şuan c# öğreniyorum ve csgo da hile yazamyı düşünüyorum öyle büyük bir hile olmasada bi wallhack ve skin changer yeter diye düşünüyorum bu konunularda yeniyim source editlemekte olabilir yardım ederseniz çok mutlu olurum

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
skin changer yapman zor ama wallhack yapabilirsin. c# kategorisinde bol bol csgo konusu var göz atabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Skin Changer Yapmak İstiyorsan internette Kodlar Var Fakat.Mesela Akde İstediğin Skinleri Seçmek İstiyorsan Uğraştırır Seni.
Yapmak İstediğin Böyle Bişey İse Uğraşırsan Yaparsın. Kolay Gelsin. Başarılar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Wallhack kolay birşey değil özellikle cs go için. Tavsiyem single player bir oyuna hack yazarak başla eski oyunlardan ramdeki veriyi daha rahat okursun. Bilmen gereken çok şey var ( offsetleri okumak , bunlar la işlem yapabilmen için gerekli classları oluşturmak ve en önemlisi hesaplanan değerleri sürekli kullanıcıya gösterecek drawları oluşturmak gibi ) öncelikle forumdan bunun gibi ihtiyaçlar hakkında bilgi edinmelisin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Wallhack kolay birşey değil özellikle cs go için. Tavsiyem single player bir oyuna hack yazarak başla eski oyunlardan ramdeki veriyi daha rahat okursun. Bilmen gereken çok şey var ( offsetleri okumak , bunlar la işlem yapabilmen için gerekli classları oluşturmak ve en önemlisi hesaplanan değerleri sürekli kullanıcıya gösterecek drawları oluşturmak gibi ) öncelikle forumdan bunun gibi ihtiyaçlar hakkında bilgi edinmelisin
Dostum bu konuda baya bilgili görünüyorsun. Rica etsem bildiğin linklerden özelden gönderebilir misin bende kendimi bu konularda geliştirmek istiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
yapabilirsin ama içeriklerini tamami ile bilmen gerekiyor kardeşim benim yani yanlış kodlama yaparsan uğraşların boşa gider

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu işlerde kodlama bilgisinden çok oyundaki her bir nesnenin bellekte neye karşılık geldiğini bulmak lazım işin zor kısmı genelde burası oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ilk kendini bilindik ama küçük oyunlarda bak yapabiliyormuyum işin içinden çıkabiliyomuyum diye çıkarmıyorsan arkadaş bul yanına beraber yapın eğer tutarsa ozaman hedifini büyük tut

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
C# temelini bilmeden hileye girişmek araba sürmeyi bilmeden gaza basmak gibi birşey. Demek istediğimi anladıysan işe koyul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...