- Yasaklandı
Banlı Üye
arkadaşlar c++ eğitimi almayı düşünüyorum önerebileceğiniz altarnatif diller varmıdır c++ ile neler yapılabilir.
Basit olarak python öğrenebilirsin diğerlerine göre daha basittirarkadaşlar c++ eğitimi almayı düşünüyorum önerebileceğiniz altarnatif diller varmıdır c++ ile neler yapılabilir.
hala iş görüyor derken herhalde çok yaşlı bir dil kötü ve dogru çalışmayan bir dil gibi ima ediyorsunuz sanırsam ? Evet eski olduğu doğrudur fakat windows da eskidir ama malum dünyanın en fazla kullanılan işletim sistemi. Bir şeyin eski olması onu kötü yapmaz, sadece onu geliştirmemek onu kötü yapar. Halen c++, QT gibi emilatörler şuan çogu kullanılan işlerde kullanılıyor teslanın arayüzü gibi araba arayüzlerinde aklına gelecek her yerde kullanılan bir dile böyle muamele yapmanız bir saygısızlıktır lütfen c++ ı kötülemeye bir daha kalkmadan önce bence biraz tarihçesini ve işlevini öğrenin.C++ oyunlar, windows programları, antivirüsler vb. şeyler için kullanıyor eski bir dil ama hala iş görüyor
C# için değil C++ için sormuş videoda C++ varsa kusuruma bakmaal abi bu yardımcı olur deneyim tecrübe
ha pardon ya dikkat etmemişimOyun hileleri, oyun, driver, macro benimde diğer yorumlara ekleyebileceklerim bunlar
Post automatically merged:
C# için değil C++ için sormuş videoda C++ varsa kusuruma bakma