Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar forumda dolaşırken birçok kişinin injector aradığını gördüm boş vaktimde varken hızlıca basit bir injector yazdım program c++ builder ile yazıldı ve dll tabanlı yani Steam , discord gibi programlara inject ediyoruz ve injector ekranı geliyor bu yöntemi zamanında knightonline oyununda anticheat 'den kaçmak için kullanıyordum bypass bilgim çok fazla değildi hook , yama gibi terimler ile ilgili bilgim yoktu bu yüzden bypass yapmak yerine korumadan kaçmayı tercih ediyordum başarılıda olmuştu elimde csgo hile dll si olmadığı için test edemedim fakat çoğu oyunda hala aktiftir. Konuyu fazla uzatmadan kullanıma geçelim.
- Herhangi bir injector ile verdiğim dll yi Steam,Discord vs. bir programa inject edin.
- Gelen ekranda "..." yazan butona tıklayarak hile dll sinin yolunu seçin.
- csgo.exe yazan yere exe adını girin.
- Ardından oyun açıksa Inject butonuna tıklayın. (Açık değilse oyunu açıp main ekranda tıklayın)
- Exit butonuna tıklayın tıkladığınızda injector ve hangi programın altında çalışıyorsa kendini kapatacaktır örn : steam a inject ettiyseniz steam kapanacaktır sonra tekrardan açabilirsiniz.(geride iz bırakmak istemeyiz. )
Moderatörün son düzenlenenleri: