C# oyun hilesi yazma hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hahahah 1. si hilenin ingilzccesi cheat dır. 2. C# videolarda var biraz araştırırsan bulabilirsin.
Merhaba xinerva öncelikle kafa tutman meydan okuman kabul edilmiştir .NET gibi bir dil size daha özelleştirme sunsana en basitinden bir driver yazamıcaksınız C# hatırlamak gerek 2'ci olarak daha p2c veya f2c anlamı bilmeden cheat kelimesi kullanmanızda hoşnut gelmedi açıkcası

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba xinerva öncelikle kafa tutman meydan okuman kabul edilmiştir .NET gibi bir dil size daha özelleştirme sunsana en basitinden bir driver yazamıcaksınız C# hatırlamak gerek 2'ci olarak daha p2c veya f2c anlamı bilmeden cheat kelimesi kullanmanızda hoşnut gelmedi açıkcası
canım benim senin orada sunduğun teknik bilgiler hakkında birşey demiyorum sadece video yok diyorsun ben var diyorum 2. si hilenin karşılığı "cheat" babuş bu kadar basit yani. hack denebilir nedeolsa sen kuruylmuş bir düzene sızıp değer değiştiriyorsun. ama "cheat" kelimesinin asıl anlamı hile dir. "hack" değil.
Post automatically merged:

Ve ben sana meydan okumadım.

Son düzenleme:
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
canım benim senin orada sunduğun teknik bilgiler hakkında birşey demiyorum sadece video yok diyorsun ben var diyorum 2. si hilenin karşılığı "cheat" babuş bu kadar basit yani. hack denebilir nedeolsa sen kuruylmuş bir düzene sızıp değer değiştiriyorsun. ama "cheat" kelimesinin asıl anlamı hile dir. "hack" değil.
Post automatically merged:

Ve ben sana meydan okumadım.
Sadece videolar izleyerek bir yere gelebilcek cahiliyet yetişmesi üzücü :)
En yakın zamanda kitap okuma ve kaynak okumaya bilgi edinmeniz dileğiyle

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Admin arkadaşla biraz atıştıkta neden banlandığını öğrenebilme ihtimalim varmı merak ettim biraz artislik yapıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...