- Yasaklandı
Üye
arkadaşlar kendim yapıyorum class dosyasındamı bilmiyorum bir bozukluk var anlayamadım varsa 1 source proje paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler!
Kardeş forumda bir sürü source var?arkadaşlar kendim yapıyorum class dosyasındamı bilmiyorum bir bozukluk var anlayamadım varsa 1 source proje paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler!
kardeşim link varsa sana zahmet atarmısınKardeş forumda bir sürü source var?
Forumda aratarak bulabilirsin.kardeşim link varsa sana zahmet atarmısın
proje yok kardeşim birde csh bin obj çekiyorum ama ve lakinForumda aratarak bulabilirsin.
Hata resmi felan varsa atabilirmisin?proje yok kardeşim birde csh bin obj çekiyorum ama ve lakin
int speed = Int32.Parse(csh1.Text) + 0x6C3BF0;
WriteInteger("wolftü.bin", speed, 2298110580);
bölümde bir hata veriyor anlamıyorum value fazla geliyor galiba ama nasıl çözülür bulamadım
Hata resmi felan varsa atabilirmisin?
Metin Olarak Yazıcaksan ListBox Kullan Normal tek satırlık isim flan yazıcaksan Label Kullan kardeşim.LA FORUMA NASIL YAZI YAZICAM BİRİNİZ YARDIM ETSİN DELİRİCEM
C# programlama diliVb net tenmi Kodluyon ?
Vb net C# mi oluyor?C# programlama dili
Eski pointler çalışıyor, ben kullanıyorum.pointer lazım gencler atabilecek var mı bea birisinin kini denedim fixlenmis calısmıyordu
atar mısın text i ?Eski pointler çalışıyor, ben kullanıyorum.
Dostum hata diyorki : uint i int e dönüştürmeye çalışıyorsun .
yanlış kod :
int speed = Int32.Parse(csh1.Text) + 0x6C3BF0;
WriteInteger("wolftü.bin", speed, 2298110580);
olması gereken kod :
Trainer.WriteInteger("wolftü.bin",0x6C3BF0,2298110580);
Offset :
Trainer.WritePointerInteger("wolftü.bin",0xPointer,new int[1] { 0xOFFSET } ,VALUE);
Forumda var kardo, bir sürü konu hem de.atar mısın text i ?