Hesabı Alabilme Şansımız Yok Mu?geçmiş olsun dolandırıldın.
Paparayla iletisim kurup durumu bildirin. Yaptigin sey suc kapsamina giriyor sanirim haberin olsun.Hesabı Alabilme Şansımız Yok Mu?
papara ile iletişime geçsem para giriş çıkışı olduysa nasıl bir sıkıntı yaşarımPaparayla iletisim kurup durumu bildirin. Yaptigin sey suc kapsamina giriyor sanirim haberin olsun.
mail attım zaten girişde yapılmıyor zaten hesaba incelemede diyorpapara yetkililerini ara kanka sonra papara ya mail at
arkadaşa katılıyorum. en doğrusu böyle olur kendini kurtarmaya bak ve birdaha yasadışı bi şeyler yapmayın ders olsun bizeAhh güzel kardeşim keşke yapmasaydın geç olmadan hesabını kapatmaya çalış yaşını forumda 22 olarak görüyorum daha önce karakolluk bi işin olmadı ise babana polis abilerimizden gelicek telefona ayık kal ifadeye çağıracaklar seni inkar et ağla zırla çalındı de telefonunu siber suçlar alıcak şimdiden bile wp telegram gibi yerlerden yaptığına dair kanıt mesajları varsa veya ekran görüntüleri temizle hatta telefonu fabrikasyona çevir şimdiden bol şans
Ahh güzel kardeşim keşke yapmasaydın geç olmadan hesabını kapatmaya çalış yaşını forumda 22 olarak görüyorum daha önce karakolluk bi işin olmadı ise babana polis abilerimizden gelicek telefona ayık kal ifadeye çağıracaklar seni inkar et ağla zırla çalındı de telefonunu siber suçlar alıcak şimdiden bile wp telegram gibi yerlerden yaptığına dair kanıt mesajları varsa veya ekran görüntüleri temizle hatta telefonu fabrikasyona çevir şimdiden bol şans
Hocam paparaya başvurursan sende zararlı çıkarsın
papara ile iteşime geçtim ve hesaba bloke attılar ama işlem geçmişi falan olabilir limit 500 bin tl idi ve kimligimle artık onaylı hesap açamayacagım yinede bir sıkıntı olur mu?
maalesef bloke attılar hesap açamıyorum onaylı hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?