Çalınan Instagram hesabı nasıl kurtarılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Eşim çok anlamadığı için gelen Spam linkle tıkladı ve Instagram hesabı hacklendi. Hackleyen kişi e-Posta ve telefon numarasını değiştirdi. Hesaba ulaşamıyoruz. Bu konuda ücreti karşılığında yardımcı olabilecek birisi var mıdır? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Çözüm: Konuyu yönetici arkadaşlar kilitleyebilir, hesabı patlattım. Artık öyle bir hesap yok. İlginiz için teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
telefon numarası değiştiyse çok zor

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Eğer hesap içerisinde paylaşılmış, yüzü görünen bir fotoğraf varsa eşiniz kimliği ile yüzü görünecek bir şekilde fotoğraf çekip bunu Instagram'a mail olarak bildirirseniz hesabın kapanma ihtimali var.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hocam büyük ihtimalle çalan şahıs tüm gönderileri , hakkında kısmını ve de kullanıcı ismini değiştirmiştir . Geri dönüşü olmaz

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eğer kurucu mail düşürmeyi bilmiyorsa kendiniz bile geri alabilirsiniz. ama kullanıcı adını değiştiyse ve bulamazsanız kullanıcı adını geçmiş olsun açıkcası

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hesapta eşinizin herhangi bir bilgisi bulunuyorsa onu instagram'a göndererek hesabınızı geri alabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hesabı geri alamayacağımı anladım. Peki, benim bu hesabı kapatmam için gerçekten çalışan bir Instagram Spam'a ihtiyacım var. Bildiğiniz program var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hesabı geri alamayacağımı anladım peki benim bu hesabı kapatmam için gerçekten çalışan bir instaspama ihtiyacım var bildiğiniz bir program var mı
spam değilde yukarıda arkadaşın dediği gibi hesapta yüzü net gözükür şekilde paylaşımlar var ise instagram yönetimine mail atıp kapatabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kendi fotarafların varsa instada ve numaran değişmediyse kurtarma ihtimalin var fotorafın olmasa bile numaran hala kayıtlıysa kurtarabilirsin her 2 side yoksa işin çok zor oluyor devamını desteğe göndereceğin şeylerle alakalı

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Konuyu yönetici arkadaşlar kityelebilir hesabı patlattım artık öyle bir hesap yok ilginiz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...