Çözüldü Çalıştırdaki file dosyalarını silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çalıştıra file yazınca çıkan bu dosyaları nasıl silebilirim dosyaları bilgisayardan kaldırmama rağmen hala burda kalıyolar
1646744623225.png

Çözüm
Dosya gezgini > Hızlı erişime sağ tıkla seçenekler > Temizle diyip tamam diyerek kapatabilirsin.

Edit: Yanlış bilgilendirme yapmışım pardon. Aşşağıya bıraktığım linkten videoyu izleyerek silebilirsiniz.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Dosya gezgini > Hızlı erişime sağ tıkla seçenekler > Temizle diyip tamam diyerek kapatabilirsin.

Edit: Yanlış bilgilendirme yapmışım pardon. Aşşağıya bıraktığım linkten videoyu izleyerek silebilirsiniz.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

hocam olay o değil çalıştırı açıp file yazıyorum oraya birsürü dosyalar çıkıyor onları silmeden bahsediyorum
1646748011408.png

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam moderatör mesajını güncellemiş, bir video eklemiş. İncelediniz mi? Çözüldüyse bildirin konuyu kapatayım.
inceledim hocam benim sorunumla moderatörün attığı farklı şeyler o çalıştır geçmişi siliyor ben file yazınca çıkanları silmek istiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
inceledim hocam benim sorunumla moderatörün attığı farklı şeyler o çalıştır geçmişi siliyor ben file yazınca çıkanları silmek istiyorum
o çıkan şeyleri silmek istiyorsan üstlerine gelip ctrl shift delete yap ama tek tek uğraştırır bir de dosyalar değil sadece o çıkanlar gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...