hocam olay o değil çalıştırı açıp file yazıyorum oraya birsürü dosyalar çıkıyor onları silmeden bahsediyorumDosya gezgini > Hızlı erişime sağ tıkla seçenekler > Temizle diyip tamam diyerek kapatabilirsin.
Edit: Yanlış bilgilendirme yapmışım pardon. Aşşağıya bıraktığım linkten videoyu izleyerek silebilirsiniz.
Hocam moderatör mesajını güncellemiş, bir video eklemiş. İncelediniz mi? Çözüldüyse bildirin konuyu kapatayım.hocam olay o değil çalıştırı açıp file yazıyorum oraya birsürü dosyalar çıkıyor onları silmeden bahsediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 74042
inceledim hocam benim sorunumla moderatörün attığı farklı şeyler o çalıştır geçmişi siliyor ben file yazınca çıkanları silmek istiyorumHocam moderatör mesajını güncellemiş, bir video eklemiş. İncelediniz mi? Çözüldüyse bildirin konuyu kapatayım.
o çıkan şeyleri silmek istiyorsan üstlerine gelip ctrl shift delete yap ama tek tek uğraştırır bir de dosyalar değil sadece o çıkanlar giderinceledim hocam benim sorunumla moderatörün attığı farklı şeyler o çalıştır geçmişi siliyor ben file yazınca çıkanları silmek istiyorum
olmuyor dostumo çıkan şeyleri silmek istiyorsan üstlerine gelip ctrl shift delete yap ama tek tek uğraştırır bir de dosyalar değil sadece o çıkanlar gider