8 Mar 2022 #1 SHEK!L23 Süper Üye Katılım 13 Ağu 2017 Mesajlar 835 Çözümler 23 Tepki puanı 93 Ödüller 8 Yaş 36 8 HİZMET YILI Çalıştıra file yazınca çıkan bu dosyaları nasıl silebilirim dosyaları bilgisayardan kaldırmama rağmen hala burda kalıyolar
Çalıştıra file yazınca çıkan bu dosyaları nasıl silebilirim dosyaları bilgisayardan kaldırmama rağmen hala burda kalıyolar
Çözüm U U uhpep 8 Mar 2022 Dosya gezgini > Hızlı erişime sağ tıkla seçenekler > Temizle diyip tamam diyerek kapatabilirsin. Edit: Yanlış bilgilendirme yapmışım pardon. Aşşağıya bıraktığım linkten videoyu izleyerek silebilirsiniz.
Dosya gezgini > Hızlı erişime sağ tıkla seçenekler > Temizle diyip tamam diyerek kapatabilirsin. Edit: Yanlış bilgilendirme yapmışım pardon. Aşşağıya bıraktığım linkten videoyu izleyerek silebilirsiniz.
8 Mar 2022 #2 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Mar 2022 Konuyu başlatan #3 SHEK!L23 Süper Üye Katılım 13 Ağu 2017 Mesajlar 835 Çözümler 23 Tepki puanı 93 Ödüller 8 Yaş 36 8 HİZMET YILI lordtaco' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Gösterdiği yere kadar geldim fakat RunMRU çıkmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
lordtaco' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Gösterdiği yere kadar geldim fakat RunMRU çıkmıyor
8 Mar 2022 Yasaklandı #4 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Dosya gezgini > Hızlı erişime sağ tıkla seçenekler > Temizle diyip tamam diyerek kapatabilirsin. Edit: Yanlış bilgilendirme yapmışım pardon. Aşşağıya bıraktığım linkten videoyu izleyerek silebilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Dosya gezgini > Hızlı erişime sağ tıkla seçenekler > Temizle diyip tamam diyerek kapatabilirsin. Edit: Yanlış bilgilendirme yapmışım pardon. Aşşağıya bıraktığım linkten videoyu izleyerek silebilirsiniz.
8 Mar 2022 Konuyu başlatan #5 SHEK!L23 Süper Üye Katılım 13 Ağu 2017 Mesajlar 835 Çözümler 23 Tepki puanı 93 Ödüller 8 Yaş 36 8 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Dosya gezgini > Hızlı erişime sağ tıkla seçenekler > Temizle diyip tamam diyerek kapatabilirsin. Edit: Yanlış bilgilendirme yapmışım pardon. Aşşağıya bıraktığım linkten videoyu izleyerek silebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... hocam olay o değil çalıştırı açıp file yazıyorum oraya birsürü dosyalar çıkıyor onları silmeden bahsediyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Dosya gezgini > Hızlı erişime sağ tıkla seçenekler > Temizle diyip tamam diyerek kapatabilirsin. Edit: Yanlış bilgilendirme yapmışım pardon. Aşşağıya bıraktığım linkten videoyu izleyerek silebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... hocam olay o değil çalıştırı açıp file yazıyorum oraya birsürü dosyalar çıkıyor onları silmeden bahsediyorum
8 Mar 2022 #6 ectoHalaz E Fire obey Ice Seçkin Üye Katılım 22 Eki 2016 Mesajlar 534 Çözümler 66 Tepki puanı 111 Ödüller 7 9 HİZMET YILI SHEK!L23' Alıntı: hocam olay o değil çalıştırı açıp file yazıyorum oraya birsürü dosyalar çıkıyor onları silmeden bahsediyorum Ekli dosyayı görüntüle 74042 Genişletmek için tıklayın ... Hocam moderatör mesajını güncellemiş, bir video eklemiş. İncelediniz mi? Çözüldüyse bildirin konuyu kapatayım. Oyla 0 Olumsuz oyla
SHEK!L23' Alıntı: hocam olay o değil çalıştırı açıp file yazıyorum oraya birsürü dosyalar çıkıyor onları silmeden bahsediyorum Ekli dosyayı görüntüle 74042 Genişletmek için tıklayın ... Hocam moderatör mesajını güncellemiş, bir video eklemiş. İncelediniz mi? Çözüldüyse bildirin konuyu kapatayım.
8 Mar 2022 Konuyu başlatan #7 SHEK!L23 Süper Üye Katılım 13 Ağu 2017 Mesajlar 835 Çözümler 23 Tepki puanı 93 Ödüller 8 Yaş 36 8 HİZMET YILI ectoHalaz' Alıntı: Hocam moderatör mesajını güncellemiş, bir video eklemiş. İncelediniz mi? Çözüldüyse bildirin konuyu kapatayım. Genişletmek için tıklayın ... inceledim hocam benim sorunumla moderatörün attığı farklı şeyler o çalıştır geçmişi siliyor ben file yazınca çıkanları silmek istiyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
ectoHalaz' Alıntı: Hocam moderatör mesajını güncellemiş, bir video eklemiş. İncelediniz mi? Çözüldüyse bildirin konuyu kapatayım. Genişletmek için tıklayın ... inceledim hocam benim sorunumla moderatörün attığı farklı şeyler o çalıştır geçmişi siliyor ben file yazınca çıkanları silmek istiyorum
9 Mar 2022 #8 aticiler07 Seçkin Üye Katılım 7 Kas 2017 Mesajlar 516 Çözümler 1 Tepki puanı 20 Ödüller 7 Yaş 24 8 HİZMET YILI SHEK!L23' Alıntı: inceledim hocam benim sorunumla moderatörün attığı farklı şeyler o çalıştır geçmişi siliyor ben file yazınca çıkanları silmek istiyorum Genişletmek için tıklayın ... o çıkan şeyleri silmek istiyorsan üstlerine gelip ctrl shift delete yap ama tek tek uğraştırır bir de dosyalar değil sadece o çıkanlar gider Oyla 0 Olumsuz oyla
SHEK!L23' Alıntı: inceledim hocam benim sorunumla moderatörün attığı farklı şeyler o çalıştır geçmişi siliyor ben file yazınca çıkanları silmek istiyorum Genişletmek için tıklayın ... o çıkan şeyleri silmek istiyorsan üstlerine gelip ctrl shift delete yap ama tek tek uğraştırır bir de dosyalar değil sadece o çıkanlar gider
9 Mar 2022 Konuyu başlatan #9 SHEK!L23 Süper Üye Katılım 13 Ağu 2017 Mesajlar 835 Çözümler 23 Tepki puanı 93 Ödüller 8 Yaş 36 8 HİZMET YILI aticiler07' Alıntı: o çıkan şeyleri silmek istiyorsan üstlerine gelip ctrl shift delete yap ama tek tek uğraştırır bir de dosyalar değil sadece o çıkanlar gider Genişletmek için tıklayın ... olmuyor dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
aticiler07' Alıntı: o çıkan şeyleri silmek istiyorsan üstlerine gelip ctrl shift delete yap ama tek tek uğraştırır bir de dosyalar değil sadece o çıkanlar gider Genişletmek için tıklayın ... olmuyor dostum