Cassiopeia ve Xerath için Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Xerath almaktan ziyade, cassiopeia almanı öneririm xerath çok belli ediyor. Cassiopeia 2 itemden sonra hasarı çok yüksek oluyor bide scriptle tam bir kill makinası diyebilirim.
Belli etmemek gerçekten çok zor :D Sanırım 3 saat sonra onaylı üye olacağım Cassiopeia'yı denerim. Güzel gelirse onu oynarım hep. Xerath belli ediyor ama eğlenceli işte :D

Xerath için öngörü bence çok önemli skilleriniz adamların gidebileceği veya flash atabileceği yerlere atabiliyorsan xerath ideal bir şampişyon mana problemide yok rahatça oynarsın.
Scriptin tanımını yaptığın için teşekkürler D:

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cass ile sc siz alışsan bile yok edersin çok rahat dodge atıyor çok sağlam çar

Re I
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bana göre xerath cassiye göre daha iyi ama düşük eloda script sanıp report ederler ve ban yersin dikkat et

Re I
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bir kaç kez denedim ama scriptsiz daha iyi oynuyorum taktikleri mi var ayarları mı var aydınlatabilirmisin?
adc'de oynadığını düşünerek yazıyorum ilk caitlyn hariç diğer adc'lere karşı aşırı güçlü lane'de rahat bırakmıyor caitlyn banlarsan diğer adc'ler sana karşı birşey yapamazlar üstelik menzili de gayet yerinde üstelik sup pren olursa ve braum nati ve leona gibi tank ve kitleyen şampiyon alırsa kill alman daha kolay olur ve oyun da erken lane safhasını aşırı rahat geçirmiş olursun oyun sonu ise tam bir canavar lane'de yapman gerekenler w fulleyip adamları sürekli dürtmen ve sürekli baskılı bi şekilde oynaman ve karşı adc farmlara geldiğinde dürtmen benim yapptığım bunlar oluyor zaten gerisini script hallediyor otomatik r falan atıyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
r ama tercihimdir ve alış çok iyi cassio or yasuo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...