CC (KrediKart)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen Sessizlik İyidir
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Elimde Private ve Bol Limitli CC(KrediKart) Bilgileri Var Cardable(3DSiz)Sitelerde Kullanmak İstiyorum,Ama Kendimi Nasıl Gizli Tutabilirim Taktik Verir misin ? (,) Bunları kullanma sebebim bilmeyenler icindir.

Üye
8 HİZMET YILI
Bende böyle bir konu acacaktım Ama Pasif Üye oldugum icin acamadım Bende Merak ediyorum nasıl kullanabiliriz

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sana bir nader11ndeu tavsiyesi, bu tür işlere bulaşma. Genellikle cardable sitelerden alışveriş yaptıktan sonra (3d sec olsa bile methodları var), kart sahibine bildirim gidiyor, yurt dışında olduğundan farklı ülkedeysen uğraşmıyorlar. Ama adamın biri gider uğraşır, gençliğini alır elindenki bu işlerle uğraşıp başına dert almış sürüsüce arkadaşım var. Örnek istersen @xMuratY sorabilirsin.

Ek olarak sitemizde cc paylaşımları yasak olup, bu konu hakkında yardım vs konularıda kesinlikle yasaktır.

Üye
8 HİZMET YILI
Benim arkadaşta yapardı ayakkabısından tut futbol topuna kıyafetine çantasına kadar herşeyi cvv ile aldı ama şuan bıraktı çok fazla kişi açık veriyor ve yakalanıyor hani ıp değiştirme programı tavsiye ediyorlar ama onlarda bir yere kadar.Bir abimiz vardı facebook grubumuzda adam evini herşeyini dizdi yakalandı belgeleri yayınlandı habere çıkanlar bile oldu gruptan baya kapsamlı bir gruptu , yetir delilsizliğinden çoğu serbest kaldı ama uğraşmana değmez

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
güzel kardeşim öncelikle bulduğun kart bilgilerinin yut içi veya yurt dışımı olduğunu bilmem gerekir 2. olarak bunu en güvenli olarak wallmart tan veya yabancı sitelerden aliexpress gibi yerlerden satın almanı öneririm ve tek bir anda büyük bir mebla çekmemen konusunu altını çizerek belirtirim parça parça çekersen hesap sahibini aramazlar genelde yüksek limit çekersen hesap sahibi aranır ve onay istenir onay vermesse elinde bilgiler bloke olur ve kullanılamaz eğer kullanmaya başlarsan bu sefer ip adresinden ülkeni bulabilirler iş büyüyebilir bunun için kapalı sunucusu olan browserlerı kullanman gerekir tor gibi veya ona benzerleri gibi oyuna vb steam gibi yerlerde çekmek daha kolaydır ama sana onu tavsiye ederim steamdan çekip bıçak alıp satıp paranı katlayabilirsin benden söylemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...