Cep Telefonu Önerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
samsun galaxy a10 telefonu ekran güzelmiş ama pubg mobile sıkıntı oynatır 2 GB Ram ve Samsung Exynos 7 Octa 7884 1,6GHz

telefonlar önerileri:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu linkleri fiyat/performans dahildir.
tamam bakıcam bu telefonlara
Post automatically merged:

Kanka A10 Öneririm Çok iyi Telefon Pubg Rahat Oynatıyor Bende Var Çentiği Çok güzel Almanı Öneririm 2 tane Telefonum Var Biri J7 Biri A10 A10 nu Sevmessen J7 Serisine Bakmanı Öneririm J7 2016 Var Bende Pubg De Oynatıyor
sağol dostum zaten fazla bütçem yok pugb oynatmasada olur kamerası güzel olsun yeter bakıcam şu arkadaşın yukarıda ki attığı linklere
Post automatically merged:

samsun galaxy a10 telefonu ekran güzelmiş ama pubg mobile sıkıntı oynatır 2 GB Ram ve Samsung Exynos 7 Octa 7884 1,6GHz

telefonlar önerileri:

bu linkleri fiyat/performans dahildir.
sağol kardeşim gerçekten xiomi güzel telefonmuş fiyatına göre buldum xiaomi redmi note 6 pro alıcam bana göre tam remi bouyutu kamerası vs çok güzel

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
A5 a7 2017 yada a20 a2017 kasar sen a20 al 4 ay kullandim mukemmel telefon pubg oynicaksan her telefonda oldugu gibi kasma yapar ama bunda nerdeyse 0 ben tavsiye ederim ortalama 1400tl bandinda olmasi lazim

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
A5 a7 2017 yada a20 a2017 kasar sen a20 al 4 ay kullandim mukemmel telefon pubg oynicaksan her telefonda oldugu gibi kasma yapar ama bunda nerdeyse 0 ben tavsiye ederim ortalama 1400tl bandinda olmasi lazim
Dostum Xiaomi Redmi Note 6 Pro alıcam fiyatına göre çok uygun bir telefon a20 özelliklerinden iyi.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Xiaomiden hiç sıkıntı çekmessin Note 6 pronunda işlemci olarak 660 olsaymış daha iyi olurdu ama alınır güzel telefon
tamma sağol yorumlarına baktım bazıları kamerası kötü bozuldu sarjı hemen bitiyor demiş korktum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...