Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arakdaşlar merak ettim ve sadece fikirlerinizi almak istedim. Script kullanarak league of legends de challenger eloya yükselen arkadaşlar var mı ? Diğer bir merakımda pre girmiş olabilir veya solo kasmış olabilir, aydınlatırsanız sevinirim.
benim arkadaş kulanıyor 10 gündür oyun bilgisi fazla yok scriptle oynuyor gümüş 3 1 arası gidip geliyor script bir yere kadar götürür seni gerisi oyun bilgisine dayalı
LoL'descript ile Challenger olup turnuvaya katılan dahi vardı. Amcak artık pek mümkün değil. Malum artık çok daha fazla özen gösterildiği için çok daha rahat anlaşılıyor.
Bir rakip olduğunu söyleyen yalancı bir adamla tanıştım, çünkü daha sonra kanıt istedim ve bana internetin bir baskısını gösterdi ya da lol düzenledi, sonunda onu bir x1 için aradım ve bana bir broze 4 hesabıyla göründü ve kullanıyordu senaryo, ama yine de kaybettim ve bugün bile bunun zor olduğunu söylüyo
Adc oynarsan çok belli olur özellikle gold ve plat eloda kendinden iyi oynayan herkese sc damgası vurdukları için 3 5 gün sonra ban yersin ama jungle top gibi rollerde oynuyorsan yüksek liglere ulaşabilirsin bence.