Uzman Üye
oto atak vurmama olayı yasuoda da yaşadım sadece adclerde deil genel bi sorun varconfig gayet güzel sıkıntısız çalışıyor fakt adc lerde oto atak vurmuyor bazen dikkatli olmanı tavsiye ederim adc lerde.
kanka bunu nasık çalıştırıcam hangi dosyanın içine atıcam hiç bişey anlamadım yardımcı olurmusunteşekkürler
windows arama kısmına %appdata% yaz sonra en aşşağılarda ws2 klasörünü aç sonra ws2menu klasörü çıkıcak onu aç içindekileri sil yada bir yere kaydet configi beğenmezsen diye sonra indiklerinin hepsini al ws2menu klasörüne at :dkanka bunu nasık çalıştırıcam hangi dosyanın içine atıcam hiç bişey anlamadım yardımcı olurmusun
dostum kusura bakma seni uğraştırıyorum dediğin şeyi yazdım arama yerine ama w2 diye hiçbirşey bulamadım :/windows arama kısmına %appdata% yaz sonra en aşşağılarda ws2 klasörünü aç sonra ws2menu klasörü çıkıcak onu aç içindekileri sil yada bir yere kaydet configi beğenmezsen diye sonra indiklerinin hepsini al ws2menu klasörüne at :d
hileyi oyuna 1 kere enjekte et etmediysen eğerdostum kusura bakma seni uğraştırıyorum dediğin şeyi yazdım arama yerine ama w2 diye hiçbirşey bulamadım :/
hayır etmedim nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum benim çok araştırmam lazım heralde daha çırağımhileyi oyuna 1 kere enjekte et etmediysen eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?