Çiko Para güvenilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar mobilde çiko para adlı bir program varmış eğer güvenilirse coin kasıp papara kartıma ödeme almak istiyorum sizce güvenmelimiyim ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar, şahsi deneyimlerim sonucunda bu tarz uygulamalarda kâr marjını hiç elde edemedim. Benim nacizane tavsiyem, coin piyasasında bulunmak istiyorsan Binance üzerinden öncelikli olarak borsa seyrini okumayı biraz da olsa öğrenmen yönünde olur. Akabinde de yine aynı borsada istediğin coine gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsin.
Unutmayalım, önce güvenlik; zira söz konusu emeğimizin karşılığı olan paramız.
İyi forumlar!

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar mobilde çiko para adlı bir program varmış eğer güvenilirse coin kasıp papara kartıma ödeme almak istiyorum sizce güvenmelimiyim ?
Adı duyulmamıs programları kullanmanızı önermiyorum. binance huobi gibi onaylanmıs programları kullan.

adminlere not: burda re3klamla alakalı bişey yok bu iki programdanda re3klam alamam zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
şikayetvar'a da bakabilirsin mağdur olanlar genelde şikayetini iletiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Olayın borsa ile kripto paralar ile veya binance ile ne ilgisi var çözemedim. Arkadaşlar mesaj mı kasmaya çalışıyor ne yapıyorlarsa artık. Çiko para dediğin şey yok arkadaş davet et yok şu oyunu indir yok şu oyunda 5. seviyeye ulaş puan kazan deyip, sonra da bu puanları paraya çevirip çekebilirsin veya steam cüzdan kodu vs. alabilirsin diyen bir uygulama anladığım kadarıyla. Bu 10 sene önce AppNana adında ve çeşitli farklı isimlerle piyasaya sürülen saçma uygulamalar. Para kasabiliyorsan kas tabi ama para çekme limiti vardır büyük ihtimalle. Sana 100 lira altı çekemezsin der. 100 liraya ulaşmak için de aylarca 7/24 uğraşman gerekir. Değeceğini düşünüyorsan deneyebilirsin ama bana göre zaman kaybı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Daha önce adını bile duymadım şikayet vardan bakabilirsin ama adı duyulmamış bir uygulamanın şikayeti olurmu bilemiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu tür uygulamalaın kar vereceğine çok inanmıyorum ha verir ama beklediğin süreye yada cihazına yazık olur

Üye
3 HİZMET YILI
Abi güvenmeyin ya sonra dolandirildim diye üzülürsün

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kanka kim ne derse desin hiçbir zaman güvenmem ben bu tarz uygulamalara. hep çalıp kaçma ihtimalleri oluyor. gerek göstere göstere olsun gerek kapatıyoruz ayağına iade yapmadan olsun. güvenme bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kankam internette bulmaya çalış tr dışı arama seçeneğini ayarla yabancılar da şikayet var mı bak üzülürsün sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...