Clash Royale hile gibi kısayollar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ya elbette gold ya da gem gibi hileler olmadığını biliyorum ama genel olarak oynanışı kolaylaştırıcak hile tadında kısayollar var mı? Mesela benim bildiğim bir tanesini paylaşayım farklı bir telefondan ya da bilgisayardan clash royale girip oynadığınız hesabı arkadaş ekleyip maça girdikten sonra diğer cihazdan maçı izleyerek karşı tarafın iksini takip edebilirsiniz. Bu tatta sizin de bildiğiniz farklı şeyler var mı?

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hile gibi kısayol yok ama en iyi desteyi veriyim sana pekka haydut Kraliyet Hayaleti savaş koçu minyonlar Yıldırım Zehir Elektro Sihirbaz bu desteyele kaybetme ihtimalin yok counter deste gelirse değişir tabi

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
adını söyleyemem ama bazı rus forumlarında bulabilirsin

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
oyunda bot programları var onları kullanıp indirebilirsin otomatik olarak Savaş arıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ya elbette gold ya da gem gibi hileler olmadığını biliyorum ama genel olarak oynanışı kolaylaştırıcak hile tadında kısayollar var mı? Mesela benim bildiğim bir tanesini paylaşayım farklı bir telefondan ya da bilgisayardan clash royale girip oynadığınız hesabı arkadaş ekleyip maça girdikten sonra diğer cihazdan maçı izleyerek karşı tarafın iksini takip edebilirsiniz. Bu tatta sizin de bildiğiniz farklı şeyler var mı?
Hile gibi kısayol yok supercellin çoğu oyunundada yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hile gibi kısayol yok ama en iyi desteyi veriyim sana pekka haydut Kraliyet Hayaleti savaş koçu minyonlar Yıldırım Zehir Elektro Sihirbaz bu desteyele kaybetme ihtimalin yok counter deste gelirse değişir tabi
kanka ben bikaç yıldır logbaitçiyim ya ama yine de teşekkürler pekka bridge spam önerin için
Post automatically merged:

adını söyleyemem ama bazı rus forumlarında bulabilirsin
ne gibi şeyler var kanka tam olarak ne sunuyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile yok diye biliyorum çeşitli glitchler vardı onları da kaldırdılar

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hile ne yazıkki yok zamanınd arkadaşım iksir gösterme hilesi var diyodu
ve rakibin kartlarını vs de görüyodun diyodu araştırırsan sanırım bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...