twitch oynayarak maçları taşıyabilirsin tek başına oynıyorsun gibi düşün all mute çek düşük elodan çıkasıya kadar bu şekilde yaniMerhaba dostlar uzun zamandır lol oyuncusuyum adcarry main olarak sinirlenmiş bi şekilde forum yazıyorum
tek başıma dereceli tek çift atmaktan sıkıldım ve rank atlıyamıyorum ya yanımdaki support kötü oluyor yada başka lanede motor oluyor
10 tane maç atsam 7-8'i lose oluyor prem de yok ne yapmam lazım oyunu sil falan demeyin ona göre
hocam istersen duo girebiliriz sc kulanıyorumMerhaba dostlar uzun zamandır lol oyuncusuyum adcarry main olarak sinirlenmiş bi şekilde forum yazıyorum
tek başıma dereceli tek çift atmaktan sıkıldım ve rank atlıyamıyorum ya yanımdaki support kötü oluyor yada başka lanede motor oluyor
10 tane maç atsam 7-8'i lose oluyor prem de yok ne yapmam lazım oyunu sil falan demeyin ona göre
forumda o bölümü bulamadım link bırakır mısınduo bulabilirsin forumda takım arkadaşı arama kısmına konu açıp
dostum lol kasılma oyunu olduğu için tek taşımak neredeyse imkansız gibi benim önerim güzel bir pre bulman eğer diyelim bulamadın o zaman top lane e geçip ayrık ittirme yaparak oyun kazana bilirsin adc oynamaktan daha iyi olurMerhaba dostlar uzun zamandır lol oyuncusuyum adcarry main olarak sinirlenmiş bi şekilde forum yazıyorum
buyur dostum https://memoryhackers.org/forums/takim-arkadasi-arama-bolumu.780/post-threadforumda o bölümü bulamadım link bırakır mısın
zor çıkarsın düşükk eloMerhaba dostlar uzun zamandır lol oyuncusuyum adcarry main olarak sinirlenmiş bi şekilde forum yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?