Classic League of Legends Sorunları Part 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kankam duo bulabilrsin dc,forum senin gibi yüzlerce var uğraşsan bulursun

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle script %100 Win aldırır diye birşey yok ama sürekli kötü oyun arkadaşı geliyor ise oyununuza büyük ihtimalle Elohell'e kadar düşmüşsünüz

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
düşük elodaysan tek başına adc oynama yanına autofill suplar geliyor genelde

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Jg mainim her zaman oyun kaybettiğimizde skorumun iyi olmasına rağmen jg diff yazılıyor yeter artık

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Adc main olarak söyleye bileceğim hangi lane gelirse gelsin twitch alabilirsin çar ap ve ad şeklinde iki oynanış biçimi var ve genelde her lanede sürekli gezerek kill toplarsın ama adc olmadığın durumlarda ozaman geri düşebiliyorsun ama genel olarak gayet güçlü bir adc dir kendisi.

Just a JZX Fan
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba dostlar uzun zamandır lol oyuncusuyum adcarry main olarak sinirlenmiş bi şekilde forum yazıyorum:panhype:
tek başıma dereceli tek çift atmaktan sıkıldım ve rank atlıyamıyorum ya yanımdaki support kötü oluyor yada başka lanede motor oluyor
10 tane maç atsam 7-8'i lose oluyor prem de yok ne yapmam lazım oyunu sil falan demeyin ona göre:peepoRage:
Valla dostum ben artık SC kullanıyorum ama öyle bile zor. Düşük elodan kendini boostlat bence birin en azından gold ol ondan sonra güzel bi sup duo bul her oyunu taşırsın adc çok önemli bir rol.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
duo bul karşı takıma göre pick atmayı öğrenın düşük elodan çıkmanın anahtarı bu

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba dostlar uzun zamandır lol oyuncusuyum adcarry main olarak sinirlenmiş bi şekilde forum yazıyorum:panhype:
tek başıma dereceli tek çift atmaktan sıkıldım ve rank atlıyamıyorum ya yanımdaki support kötü oluyor yada başka lanede motor oluyor
10 tane maç atsam 7-8'i lose oluyor prem de yok ne yapmam lazım oyunu sil falan demeyin ona göre:peepoRage:
lol türkiye sunucusundan kendine pre bul

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İşte bu yüzden sadece lolde değil hiçbir oyunda rank kasmıyorum :D tavsiye ederim sırf eğlencesine oynamak sarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aynen abi oynicakssan egnelencesine oynican iste o zaman kazanmaya baslion

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
script dısında oyun bilgisi de cok onemli oyun bilgisi ustunde heryerde videolar,kocluklar,vb. var ilgilenebilirsin.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum kendine jg main bul daha fazla win alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...