3 Eki 2020 #1 Basteth 波マリファナ Ultra Üye Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 1,510 Çözümler 5 Tepki puanı 171 Ödüller 10 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar cmd den son açılan uygulamalara bakma kodu vardı bilen varsa genelde fivemdeki adminler dcden ekran kaydı açtırtıp kodu yazdırıyordu hile kullanıp kullanmadığını öğrenmek için o kodu bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi ne olduğunu
Merhaba arkadaşlar cmd den son açılan uygulamalara bakma kodu vardı bilen varsa genelde fivemdeki adminler dcden ekran kaydı açtırtıp kodu yazdırıyordu hile kullanıp kullanmadığını öğrenmek için o kodu bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi ne olduğunu
3 Eki 2020 #2 koraykoroglu1 K Onaylı Üye Katılım 24 Kas 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Yaş 25 6 HİZMET YILI hangi işletim sistemini kullanıyosun
3 Eki 2020 Konuyu başlatan #3 Basteth 波マリファナ Ultra Üye Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 1,510 Çözümler 5 Tepki puanı 171 Ödüller 10 8 HİZMET YILI koraykoroglu1' Alıntı: hangi işletim sistemini kullanıyosun Genişletmek için tıklayın ... windows? zaten yukarıda işletim sistemi yazmakta
koraykoroglu1' Alıntı: hangi işletim sistemini kullanıyosun Genişletmek için tıklayın ... windows? zaten yukarıda işletim sistemi yazmakta