Uzman Üye
Merhaba valorant'da ses kasmak için kulaklık olarak "Comotech Ct-1001" kulaklıkla mı daha iyi ses kasılır yoksa "
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Sn-4488" ile mi ?ikiside cok alt seviye kulaklıklar. bütçen var ise sana tavsiye verebiliriz.Merhaba valorant'da ses kasmak için kulaklık olarak "Comotech Ct-1001" kulaklıkla mı daha iyi ses kasılır yoksa "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSn-4488" ile mi ?
Bu konuda yazdığım bir mesaj var onu okursan sevinirim.ikiside cok alt seviye kulaklıklar. bütçen var ise sana tavsiye verebiliriz.
sanırım 100 150 tl butcem var demişsin . dostum inan bana sana rahatını buluruz ama ses kalitesi ve dayanıklılık konusunda cok uzulebilirsin. bütceni biraz daha arttırırsan sana F/P bir kulaklık bulabiliriz.Bu konuda yazdığım bir mesaj var onu okursan sevinirim.
peki ses kasabilir miyiz ?Comotech ct-1001 kulaklık daha yüksek bir ses kalitesi sunuyor ve valorant gibi oyunlarda daha iyi performans gösteriyor bunun nedeni kulaklıkta 50mm neodimyum sürücü ünitesinin olması ayrıca kulaklık yastıkları kulaklarını tamamen kapatır ve dışarıdan gelen sesleri daha iyi izole eder bu nedenle comotech ct-1001 kulaklığı önerebilirim
Evet neden kasamayasın sorunsuz kasarsın o yüzden önerdim zatenpeki ses kasabilir miyiz ?
peki mikrofondan iyi ses gider mi ?Evet neden kasamayasın sorunsuz kasarsın o yüzden önerdim zaten
Evet iyi gider tüm her şeyi göz önünde bulundurarak önerdim zaten merak etmepeki mikrofondan iyi ses gider mi ?
dostum o fiyata iyi kulaklık bulamazsınMerhaba valorant'da ses kasmak için kulaklık olarak "Comotech Ct-1001" kulaklıkla mı daha iyi ses kasılır yoksa "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSn-4488" ile mi ?
yani biraz daha para eklesen kulaklık için daha iyi olabilir tanındık marka alabilirsin gamepower, rampage, logitech gibi ama tavsiyem fiyat performans açısından Gamepower mei modelini alMerhaba valorant'da ses kasmak için kulaklık olarak "Comotech Ct-1001" kulaklıkla mı daha iyi ses kasılır yoksa "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSn-4488" ile mi ?
kaç liralık önerim ?Bana da ucuz bir kulaklık önerin. Elimdeki iyice bozulmaya başladı
Max 500. Zorlarsam 600 e çıkabilirim belki.kaç liralık önerim ?
knk önerdin aldım ama çok kötü ses kasıyorComotech ct-1001 kulaklık daha yüksek bir ses kalitesi sunuyor ve valorant gibi oyunlarda daha iyi performans gösteriyor bunun nedeni kulaklıkta 50mm neodimyum sürücü ünitesinin olması ayrıca kulaklık yastıkları kulaklarını tamamen kapatır ve dışarıdan gelen sesleri daha iyi izole eder bu nedenle comotech ct-1001 kulaklığı önerebilirim
hakkımı alamadım yani çok kötü ses kasıyorComotech ct-1001 kulaklık daha yüksek bir ses kalitesi sunuyor ve valorant gibi oyunlarda daha iyi performans gösteriyor bunun nedeni kulaklıkta 50mm neodimyum sürücü ünitesinin olması ayrıca kulaklık yastıkları kulaklarını tamamen kapatır ve dışarıdan gelen sesleri daha iyi izole eder bu nedenle comotech ct-1001 kulaklığı önerebilirim