BİR TÜRK
Süper Üye
eline sağlık teşekkürler yararlı konu :=)
Aşırı Doğru bir yorum wallhack aim'den daha tehlikeli radar hack açın kat kat daha iyi.Bilgilendirme amaçlı söylüyorum bilmeyenler vardır,
Arkadaşlar vac oranı 0% olan bir hile yoktur bu size bağlıdır.
Legit ayarlarınızı düşükte oynarsanız vac oranı bayağı düşer ama Wallhack'ten yakalanabilirsiniz o yüzden WH önermem.
Post automatically merged:
Güzel hile dostum başarılarının devamını dilerim.
Arkada oyun açık mı olsun?@EmirFarukk core.exe yi sil. Updater'i yeniden yönetici olarak çalıştır. Otomatik hileyi başlatıcak dostum core.exe den açarsan çalışmaz.
Reis her dediğini yaptım arkadada oyun açık Updater'ı çalıştırıyorum 8mb bişey indiriyo %100 olunca Your launcher has been outdated or modified Please download new version or again böyle bir şey çıkıyor ekrana tamam'a tıklayınca hile falan gelmiyo sonra?@EmirFarukk core.exe yi sil. Updater'i yeniden yönetici olarak çalıştır. Otomatik hileyi başlatıcak dostum core.exe den açarsan çalışmaz.
Yanlış anlıyosunuz hile çıktığından beri yani iki senedir %0 vac oranıyla açık. Herkes aynı yorumu atıp durmasın ben aynı cevabı vermekten yoruldum siz aynı yorumu atmaktan yorulmadınız valla ben değil adminler spam diye giricek artık.%0 biraz zor gibi ama yinede denenebilir
Anailizlerime göre daha güvenli ve sicili çok daha temiz bir hile.Sbyte dan farkı ne?
o zaman biraz daha detaylı yazman gerekli, bu kadar insan yanlış düşünüp tek senin normal düşünmen pek de normal değil gibiYanlış anlıyosunuz hile çıktığından beri yani iki senedir %0 vac oranıyla açık. Herkes aynı yorumu atıp durmasın ben aynı cevabı vermekten yoruldum siz aynı yorumu atmaktan yorulmadınız valla ben değil adminler spam diye giricek artık.
Anailizlerime göre daha güvenli ve sicili çok daha temiz bir hile.
yorumların 5-6 tanesi böyle o kadar kişi arasından acaba kimin böyle düşünmemesi normal değil. Yorum kasacağınıza cidden kullanıcak şekilde baksanız yanlış anlamazdınız.o zaman biraz daha detaylı yazman gerekli, bu kadar insan yanlış düşünüp tek senin normal düşünmen pek de normal değil gibi
yorum kasma konusunda haklısın ama işime yarıyacak konulara yorum yapıyorum senin konunda işime yarabilir yine de teşekkürler.yorumların 5-6 tanesi böyle o kadar kişi arasından acaba kimin böyle düşünmemesi normal değil. Yorum kasacağınıza cidden kullanıcak şekilde baksanız yanlış anlamazdınız.