Core-Project CSGO Geri Döndü! 01.04.2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eline sağlık teşekkürler yararlı konu :=)

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bakalım bu hile ne kadar dayanacak başarılar güzel detaylı bir hile

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bilgilendirme amaçlı söylüyorum bilmeyenler vardır,
Arkadaşlar vac oranı 0% olan bir hile yoktur bu size bağlıdır.
Legit ayarlarınızı düşükte oynarsanız vac oranı bayağı düşer ama Wallhack'ten yakalanabilirsiniz o yüzden WH önermem.
Post automatically merged:

Güzel hile dostum başarılarının devamını dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgilendirme amaçlı söylüyorum bilmeyenler vardır,
Arkadaşlar vac oranı 0% olan bir hile yoktur bu size bağlıdır.
Legit ayarlarınızı düşükte oynarsanız vac oranı bayağı düşer ama Wallhack'ten yakalanabilirsiniz o yüzden WH önermem.

Güzel hile dostum başarılarının devamını dilerim.
Aşırı Doğru bir yorum wallhack aim'den daha tehlikeli radar hack açın kat kat daha iyi.

Yardım edermisiniz birşey sorcam hileyi rardan çıkarıyorum Updater'ı açıyorum ve hileniz yeni sürüm değil yeni sürüm indiriliyor diyo yeni sürümü indiriyo core diye bi program geliyo ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum gönderide hileyi kendisi açacaktır demiş ama ekrana hiçbir şey gelmedi versiyonunu falan seçiyim.

Updater'ı çalıştırıyorum 7mblık birşey indiriyo sonra, Your launcher has been outdated or modified Please download new version or again diyo çalışmayı durdurdu hatası veriyo yardım edermisiniz?

Son düzenleme:
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@EmirFarukk core.exe yi sil. Updater'i yeniden yönetici olarak çalıştır. Otomatik hileyi başlatıcak dostum core.exe den açarsan çalışmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
@EmirFarukk core.exe yi sil. Updater'i yeniden yönetici olarak çalıştır. Otomatik hileyi başlatıcak dostum core.exe den açarsan çalışmaz.
Arkada oyun açık mı olsun?

Reis her dediğini yaptım arkadada oyun açık Updater'ı çalıştırıyorum 8mb bişey indiriyo %100 olunca Your launcher has been outdated or modified Please download new version or again böyle bir şey çıkıyor ekrana tamam'a tıklayınca hile falan gelmiyo sonra?

Son düzenleme:
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
%0 biraz zor gibi ama yinede denenebilir
Yanlış anlıyosunuz hile çıktığından beri yani iki senedir %0 vac oranıyla açık. Herkes aynı yorumu atıp durmasın ben aynı cevabı vermekten yoruldum siz aynı yorumu atmaktan yorulmadınız valla ben değil adminler spam diye giricek artık.
Sbyte dan farkı ne?
Anailizlerime göre daha güvenli ve sicili çok daha temiz bir hile.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yanlış anlıyosunuz hile çıktığından beri yani iki senedir %0 vac oranıyla açık. Herkes aynı yorumu atıp durmasın ben aynı cevabı vermekten yoruldum siz aynı yorumu atmaktan yorulmadınız valla ben değil adminler spam diye giricek artık.

Anailizlerime göre daha güvenli ve sicili çok daha temiz bir hile.
o zaman biraz daha detaylı yazman gerekli, bu kadar insan yanlış düşünüp tek senin normal düşünmen pek de normal değil gibi

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
o zaman biraz daha detaylı yazman gerekli, bu kadar insan yanlış düşünüp tek senin normal düşünmen pek de normal değil gibi
yorumların 5-6 tanesi böyle o kadar kişi arasından acaba kimin böyle düşünmemesi normal değil. Yorum kasacağınıza cidden kullanıcak şekilde baksanız yanlış anlamazdınız.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yorumların 5-6 tanesi böyle o kadar kişi arasından acaba kimin böyle düşünmemesi normal değil. Yorum kasacağınıza cidden kullanıcak şekilde baksanız yanlış anlamazdınız.
yorum kasma konusunda haklısın ama işime yarıyacak konulara yorum yapıyorum senin konunda işime yarabilir yine de teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
s byte daha iyi gibi sanki emeğinize saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...