Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olabilir ve amaç çinin nüfusunu azaltmak olabilir çinin nüfusu bildiğiniz üzere çok fazla ama bu başka bir ülke tarafından çini zayıflatmak için de yapılmış olabilir ve sonradan kontrolden çıkmıştır vs. belki de doğal ortamda oluşmuştur kimbilir
Ben şahsen kendi kendine yarasadan bulaştığına inanmıyorum. Kesinlikle insanlar tarafından üretildi. Yapan kişilerin ise bundan muhakkak bir karı bir kazancı var. Çünkü günümüzde maddiyat, güç, rant uğruna gözünü kırpmadan insanlığı hiçe sayacak kişiler sürüsüyle var. He bakıldığı zamansa bu durumdan en karlı çıkanlar yeni kominist rejimli ülkeler oldu her krizde köşeye geçip izledikleri gibi bu krizide aynı şekilde seyrediyorlar. Ben üretenin yine bu kominizim anlayaşına sahip ülkelerden biri olduğuna inanıyorum. Örneğin Çin, Rusya...
yok hayır böyle bir şey mümkün ama zaten her 100 yılda bir farkettiyseniz bi virüs ortaya çıkar bu da kıyametin alametlerinde onu da belirteyim hem böyle bir virüsü üretmek o kadar kolay değil zaten amaç nüfus azaltmak olsa başka şeyler de deniyebilirlerdi ama gerçekten karışık bir durum ve çoğumuzunda canını sıktı.
ben hastalıkta üretme olaçağını sanmıyorum olsa bile aşısını bulmadan böyle bir riske girmezler eğerki üretmeyse bile iler ki zamanlarda çok büyük sıkıntılara yol açabilir
Dünya nüfusu her geçen gün çoğalıyor çin de almış başını gidiyo zaten onlar üretti ama bence kontrolden çıkmış gibi duruyor yapılma amacı da kaynaklar tükeniyor ama nüfus artıyor o yüzden bence
Eğer Öyleyse 4. Dünya Savaşı Fln Çıkcak ( Kesinlikle Mizah Amaçlıdır )
Post automatically merged:
Bu Yarasadan Çıkan Olay Şu Virüs Beyler Bence İnsan koronavirüsü 229E, insanları ve yarasaları enfekte eden bir koronavirüs türüdür. bu olabilirmi sizce ?
Biyolojik bir saldırı gibi artık tanklar toplar tüfekler değil bir ülkeyi bitirmek için ekonomi konuşuyor bu sürecide gayet güzel yönettiler kimler yaptıysa