Corona virüs kim üretti ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
virüs yarasalarda bulunan bi hastalık üreten birisi/birileri yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bana göre insan yapımı
Post automatically merged:

Ve emin olun bunun aşısı da var

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
olabilir ve amaç çinin nüfusunu azaltmak olabilir çinin nüfusu bildiğiniz üzere çok fazla ama bu başka bir ülke tarafından çini zayıflatmak için de yapılmış olabilir ve sonradan kontrolden çıkmıştır vs. belki de doğal ortamda oluşmuştur kimbilir :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben şahsen kendi kendine yarasadan bulaştığına inanmıyorum. Kesinlikle insanlar tarafından üretildi. Yapan kişilerin ise bundan muhakkak bir karı bir kazancı var. Çünkü günümüzde maddiyat, güç, rant uğruna gözünü kırpmadan insanlığı hiçe sayacak kişiler sürüsüyle var. He bakıldığı zamansa bu durumdan en karlı çıkanlar yeni kominist rejimli ülkeler oldu her krizde köşeye geçip izledikleri gibi bu krizide aynı şekilde seyrediyorlar. Ben üretenin yine bu kominizim anlayaşına sahip ülkelerden biri olduğuna inanıyorum. Örneğin Çin, Rusya...

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yalan dolan haberlere inanmayın derim öyle birşey olsa dünya çin in üzerine savaş açar zaten

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Olabilir çünkü Çin’in nüfusu fazla ve bunu azaltmak için yapmış olduğu bir virüs olabilir mantıken.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yok hayır böyle bir şey mümkün ama zaten her 100 yılda bir farkettiyseniz bi virüs ortaya çıkar bu da kıyametin alametlerinde onu da belirteyim hem böyle bir virüsü üretmek o kadar kolay değil zaten amaç nüfus azaltmak olsa başka şeyler de deniyebilirlerdi ama gerçekten karışık bir durum ve çoğumuzunda canını sıktı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Amrekia üretti kesin abi kesin amerika değilse çindirs

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben hastalıkta üretme olaçağını sanmıyorum olsa bile aşısını bulmadan böyle bir riske girmezler eğerki üretmeyse bile iler ki zamanlarda çok büyük sıkıntılara yol açabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Üretilen bişey değil çünkü corona virüs 250 bin çeşiti olduğu biliniyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dünya nüfusu her geçen gün çoğalıyor çin de almış başını gidiyo zaten onlar üretti ama bence kontrolden çıkmış gibi duruyor yapılma amacı da kaynaklar tükeniyor ama nüfus artıyor o yüzden bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eğer Öyleyse 4. Dünya Savaşı Fln Çıkcak ( Kesinlikle Mizah Amaçlıdır )
Post automatically merged:

Bu Yarasadan Çıkan Olay Şu Virüs Beyler Bence İnsan koronavirüsü 229E, insanları ve yarasaları enfekte eden bir koronavirüs türüdür. bu olabilirmi sizce ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence gayet iyi ve güzel bir hikaye ve gerekli kanıtlarıda var gerçekci ve inandırıcı

Üye
7 HİZMET YILI
Biyolojik bir saldırı gibi artık tanklar toplar tüfekler değil bir ülkeyi bitirmek için ekonomi konuşuyor bu sürecide gayet güzel yönettiler kimler yaptıysa

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Üç ihtimal var. Çin - İngiltere - Amerika

Üye
5 HİZMET YILI
çin üretti ekonomik açıdan ve yaşlı nüfüsun çokluğu açıdan her turlu işine yaradıgını düşünüyorum ben

Üye
5 HİZMET YILI
Birinin ürettiğini düşünmüyorum ama birilerinin tüm dünyaya yaydığına eminim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...