Bilinmiyor
Efsane Üye
Selamun Aleyküm Beyler Yaklaşık 4-5 yıl cs 1.6 oynadım internet cafelerde arkaşlar'la fakat o zamanlar önümüzdeki adamı bile zor vururduk sonra 4-5 yıl oynadıktan sonra 3-4 yıl ara verdım ara ara oynasamda eskisi gibi değildi son 1 yıldır tekrardan cs 1.6 döndüm fakat online cs 1.6 serverlerde falan takıldım asıl konum şu beyler bildğiniz üzere oyun'da anti terörist'lerde (b-4-3) M4a1 silahı var şu silahta kafam takılı kaldı ben o kadar yıllarca cs oynamama rağmen bu silah'da kafam takıldı birçok yorum gördüm bu konu hakkında yorumlar
SUSTURUCULU KULLANIM
1-Susturuculu m4a1 uzaktan daha iyi vurur sekmesini azaltır düşmana vurulan hasarı düşürür
SUSTURUCUSUZ KULLANIMI
2-Yakından Çok Rahat Vurursun Duvar Arkası Daha Rahat Taranır Düşmana Vurulan Hasar Artar
Beyler bunlar forumlar'da dolaşan m4a1 yorumları şahsen ben o 4-5 yıl içerisinde hani artık bağımlılık olmuş gibi susturuculu kullandım son 1 yıl'da bu konuları görünce susturucuz kullanmaya başladım ve gayet iyi kullanışlı oldu daha iyi taranıyor
Fakat bu sefer'de oynadığım nerdeyse bütün serverlerde oyuncular susturuculu kullanıyor susturucuz kullanan görmedim nerdeyse o kadar az yani tarafsız kaldım susturuclu mu kullansam susturucusuzmu ?
Bu Konu Hakkında Görüşlerinizi Yorum Atarak Belirtebilirsiniz...
-AYRICA NERDEYSE OYNADIĞIM 10 SERVERİN 5'İnde Hile Kapa aim kapa sekmeme kapa gibi iftira atıyorlar ve ban atıyorlar sizlere tavsiyem böle konuşanları takmayın yada server'e birdaha girmeyin
SUSTURUCULU KULLANIM
1-Susturuculu m4a1 uzaktan daha iyi vurur sekmesini azaltır düşmana vurulan hasarı düşürür
SUSTURUCUSUZ KULLANIMI
2-Yakından Çok Rahat Vurursun Duvar Arkası Daha Rahat Taranır Düşmana Vurulan Hasar Artar
Beyler bunlar forumlar'da dolaşan m4a1 yorumları şahsen ben o 4-5 yıl içerisinde hani artık bağımlılık olmuş gibi susturuculu kullandım son 1 yıl'da bu konuları görünce susturucuz kullanmaya başladım ve gayet iyi kullanışlı oldu daha iyi taranıyor
Fakat bu sefer'de oynadığım nerdeyse bütün serverlerde oyuncular susturuculu kullanıyor susturucuz kullanan görmedim nerdeyse o kadar az yani tarafsız kaldım susturuclu mu kullansam susturucusuzmu ?
Bu Konu Hakkında Görüşlerinizi Yorum Atarak Belirtebilirsiniz...
-AYRICA NERDEYSE OYNADIĞIM 10 SERVERİN 5'İnde Hile Kapa aim kapa sekmeme kapa gibi iftira atıyorlar ve ban atıyorlar sizlere tavsiyem böle konuşanları takmayın yada server'e birdaha girmeyin
Moderatörün son düzenlenenleri: