Counter-Strike 2 sızdırıldı

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
İlk olarak şöyle başlayacağım csgo bir tiktok hesabı açtı bu hesabı açma sebeplerini reklam yapmak için yani csgo 2 yi tanıtmak için olcağına dair teoriler var ayrıca csgo nunda takip ettiği bir twiitter hesabı csgo 2 ye dair sızıntılar başllattı ve nvidia nın sitesinde csgo2 exe adlı bir dosyaya raslandı yeni gelecek csgonun çok iyi bir anti hile sistemi olacağı da konuşulan dedikodulardan biri sizce bu anti hile sistemi geçilebilirmi

Bu ay duyurulması bekleniyor ve özelliklede anti hile sistemi çok tartışma konusu siz ne düşünüyorsunuz

Detaylı bilgi ve sızıntılar için video

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Çok merak ettim oynanış açısından anti cheat sistemi nasıl olacak üstünde dururlarsa o kadar devrim yaratır ki ben o potansiyeli görüyorum

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İnstada da deli gibi bu muhabbet dönüyor. Halen eskimedi ama yeniside fena olmaz.

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
nasıl olucak acaba çok merak ediyom

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Valorant dan sonra baya düşüşdeydi cs yükselir herhalde yine

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Valoranttan sonra ilaç gibi gelir eski cs tayfası için ama anti cheat sistemi nasıl olacağı tartışma konusu

Türk milleti olarak yine bu oyuna hile buluruz 🙂

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eğer sağlam reklam yaparlarsa eski oyuncuların hepsini toplarlar ve ne kadar anti cheat sistemleri iyi olursa olsun illaki bir açık bırakıcaklar

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İlk olarak şöyle başlayacağım csgo bir tiktok hesabı açtı bu hesabı açma sebeplerini reklam yapmak için yani csgo 2 yi tanıtmak için olcağına dair teoriler var ayrıca csgo nunda takip ettiği bir twiitter hesabı csgo 2 ye dair sızıntılar başllattı ve nvidia nın sitesinde csgo2 exe adlı bir dosyaya raslandı yeni gelecek csgonun çok iyi bir anti hile sistemi olacağı da konuşulan dedikodulardan biri sizce bu anti hile sistemi geçilebilirmi

Bu ay duyurulması bekleniyor ve özelliklede anti hile sistemi çok tartışma konusu siz ne düşünüyorsunuz

Detaylı bilgi ve sızıntılar için video
aşırı meraktayım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hilelere bir çözüm yani yeni bir anticheat gelirse tadından yenmez. :powerdog:

Üye
3 HİZMET YILI
Çok acayi eğer gelirse piyasa alt üst olur herkes oynar. Ayrıyetten diğer çıkması beklenen oyunlara da (gta 6) itici güç olur. Hile sistemi düzenlenirse bence uzun yıllarda oynanır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Daha yeni gördüm bu haberi, gerçekten şaşırdım. Umarım oyun içinden görüntüleri yakında görebiliriz.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Çıksın bi bakalım.