Seçkin Üye
valo gibi ücretsiz oyunda hile koruması iyi ve cs 2 de bu kadar iyi hile koruması olursa efsane şeyler olurBunlar gelir ve cs2 paralı olursa alırım en azından hilesiz bir ortam olur oyun
- Oyunda olması en gereksiz şeylerden beri zaten boş çarlara skin eklemişler gelme olasılığı var. bu olayı anlayamadım tam açıklar mısın rica etsem?
Arkadaşlar hangi güncelleme sızıntılarından hangisini beğendiniz yorumlara yazarsanız çok sevinirm
Ekli dosyayı görüntüle 89121
- İlk başta bizi 4 tane renkli sis bombası karşılıyor bunlar danger zone'a gelme ihtimali olabilir net bir şey yok ne yazık ki
Ekli dosyayı görüntüle 89124
- Bu sızıntımız da yeni operasyonla alakalı şuan cs silah set kodları ekleniyor bu resimdekiler 3 adet set olacağı düşünülüyor
Ekli dosyayı görüntüle 89127
- Oyunda olması en gereksiz şeylerden beri zaten boş çarlara skin eklemişler gelme olasılığı var.
Ekli dosyayı görüntüle 89128
- Bu güncelleme ise Oyunu içi seslendirme olacak LOL deki seslendiren gibi bir mevzu gelecek diye iddia ediliyor
Ekli dosyayı görüntüle 89131
- Herkesin mutlu olacağı bir güncelleme tabi gelirse. Bu konumuz da ise artık valorant da ki gibi hile tespit edildiğinde artık oyun bozulacaktır ve rankınız da bir düşme olmayacak GELME OLASILIĞI YÜKSEK !
Ekli dosyayı görüntüle 89132
- Bu bıçak yakın zaman cs 2 gelinmesi bekleniyor bıçağımızın adı Twinblade
BAZI FOTOĞRAFLAR ALINTIDIR !
tavuklardan bahsediyorum- Oyunda olması en gereksiz şeylerden beri zaten boş çarlara skin eklemişler gelme olasılığı var.
- Oyunda olması en gereksiz şeylerden beri zaten boş çarlara skin eklemişler gelme olasılığı var. bu olayı anlayamadım tam açıklar mısın rica etsem?
haa abi o saçmalık ya bence şuan o mu önemli su oyunda ağa anlamıyorum ya nasıl ne düşünüyorlar bu adamlartavuklardan bahsediyorum
goofy
Arkadaşlar hangi güncelleme sızıntılarından hangisini beğendiniz yorumlara yazarsanız çok sevinirm
- İlk başta bizi 4 tane renkli sis bombası karşılıyor bunlar danger zone'a gelme ihtimali olabilir net bir şey yok ne yazık ki
- Bu sızıntımız da yeni operasyonla alakalı şuan cs silah set kodları ekleniyor bu resimdekiler 3 adet set olacağı düşünülüyor
- Oyunda olması en gereksiz şeylerden beri zaten boş çarlara skin eklemişler gelme olasılığı var.
- Bu güncelleme ise Oyunu içi seslendirme olacak LOL deki seslendiren gibi bir mevzu gelecek diye iddia ediliyor
- Herkesin mutlu olacağı bir güncelleme tabi gelirse. Bu konumuz da ise artık valorant da ki gibi hile tespit edildiğinde artık oyun bozulacaktır ve rankınız da bir düşme olmayacak GELME OLASILIĞI YÜKSEK !
adamların kafası yeni çalışmaya başladı aklına geleni yapıyorlar .dhaa abi o saçmalık ya bence şuan o mu önemli su oyunda ağa anlamıyorum ya nasıl ne düşünüyorlar bu adamlar
Tavugun Skini olması çok iyi abiii
ya onu geçtim tavuğa skin getirmek nedir? git daha önemli konuları ele aladamların kafası yeni çalışmaya başladı aklına geleni yapıyorlar .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?