Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant'ın TR'de biteceğini sanmıyorum. Bana kalırsa şuan bile oynanmaz, rezalet dengesiz, çakma, salaksı ve leş mekanikli bir oyun. Grafikler patates zaten. CS'nin şuanki hali bile darmaduman eder Valorant'ı kitlesinden belli zaten 2 oyunun kalitesi. S2 zaten tırmanışa geçer.
Valorantı geçeceğini düşünüyorum çünkü zaten valorant oyuncularının çoğu cs oyuncuları cs oyuncularınında valoranta geçmesinin sebebinin oyunun güncelleme almaması tick sorunu hile sorunu gibi şeyler olduğunu düşünüyorum cs 2 de bunlar halledilirse geçer
geçemez ztn alicuts diye bir eleman çoktan hileyi buldu bir kaç ay oldu oyun çıktıktan 1 hafta sonra falan cs sadece grafik artırmış onun yerine hile sistemine kral bir düzenleme yapabilirlerdi ama bu buradaki hiç bir forum üyesini ilgilendirmiyor olabilir çünkü burası hilecilerin forumu
"CS:GO 2" adlı bir oyunun yaz ayında piyasaya sürüleceği yönünde resmi bir açıklama yapılmadı. Valve tarafından geliştirilen CS:GO'nun yeni bir sürümü piyasaya sürülecek olsa bile, Valorant gibi farklı bir oyun türüne sahip olduğu için birbirleriyle doğrudan rekabet etmeyeceklerdir.
Valorant, yeni bir oyun olmasına rağmen, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi kazandı ve benzersiz özellikleri ve oynanışı ile oldukça popüler oldu. CS:GO gibi daha önceki oyunlardan farklı olarak, Valorant karakterlerin benzersiz yeteneklerine dayanıyor ve bu da oyunu daha ilginç hale getiriyor.
Ancak, CS:GO'nun popülerliği hala yüksek ve yeni bir sürümü piyasaya sürüldüğünde büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle karşılanabilir. Her iki oyun da farklı oyun türlerine sahip oldukları için, hangi oyunun daha popüler olacağına dair kesin bir tahmin yapmak zordur. Her oyunun kendine özgü özellikleri ve hayran kitlesi vardır.
Sonuç olarak, CS:GO 2'nin piyasaya sürülüp sürülmeyeceği veya ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, Valorant gibi farklı bir oyun türüne sahip olduğu için doğrudan rekabet etmeyeceklerdir. Her iki oyun da kendine özgü özelliklere sahiptir ve hangi oyunun daha popüler olacağına dair kesin bir tahmin yapmak zordur.