Counter-Strike 2 Valorant'ı geçebilir mi?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Gececegini pek dusunmuyorum belki 3-4 ay gecebilir yeni oyun ciktigi icin herkes denicek sonra begenmeyip tekrar donerler

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
güzel olmuş cs2 ama sanmam valonun tadı ayrı

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Valorant'ın TR'de biteceğini sanmıyorum. Bana kalırsa şuan bile oynanmaz, rezalet dengesiz, çakma, salaksı ve leş mekanikli bir oyun. Grafikler patates zaten. CS'nin şuanki hali bile darmaduman eder Valorant'ı kitlesinden belli zaten 2 oyunun kalitesi. S2 zaten tırmanışa geçer.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence geçmez tanıdığım bütün insanlar her 2 oyunu da oynuyorlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tabikide geçer tickrate olayı fln kalktığı için şuan yayıncılar bile valoyu bırakıp cs 2 geçtiler

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
valonun çok büyük bi kitlesi var geçebilceni zanetmiyotum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence vibe yaratır ama geçemez gibi çünkü valorant artık sıradan bir fps oyunu gibi değil skiller vs taktikler daha detaylı geliyor cs ye göre bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
usta bana gore csgo bile daah iyi

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
anlık 1-2 ay yükseliş olur sonra valo geçerler ama çekişmeli gider

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bi patlama yaşar oyuncu kitlesii zenginleşir sonra lol gibi geri düşüşe geçer

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
anti cheating sistemi olmadıgı ıcın valorantı gecemez ılk acıldıgında bı oynanır o kadar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Valorantı geçeceğini düşünüyorum çünkü zaten valorant oyuncularının çoğu cs oyuncuları cs oyuncularınında valoranta geçmesinin sebebinin oyunun güncelleme almaması tick sorunu hile sorunu gibi şeyler olduğunu düşünüyorum cs 2 de bunlar halledilirse geçer

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Csgo sevenler için zaten şahane bi şey olucak ama valonranti geçme ihtimali bence açık ara var öyle gözüküyor

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Geçer kanka aşırı iyi olmuş çünkü

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
geçemez dostum ilk çıktığı zaman geçer belirli bir süre sonra maalesef tekrar düşer

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
geçemez ztn alicuts diye bir eleman çoktan hileyi buldu bir kaç ay oldu oyun çıktıktan 1 hafta sonra falan cs sadece grafik artırmış onun yerine hile sistemine kral bir düzenleme yapabilirlerdi ama bu buradaki hiç bir forum üyesini ilgilendirmiyor olabilir çünkü burası hilecilerin forumu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyuncu kitlesinin çok kayacağını düşünmüyorum. Köklü bir değişiklik olsa olabilirdi.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
"CS:GO 2" adlı bir oyunun yaz ayında piyasaya sürüleceği yönünde resmi bir açıklama yapılmadı. Valve tarafından geliştirilen CS:GO'nun yeni bir sürümü piyasaya sürülecek olsa bile, Valorant gibi farklı bir oyun türüne sahip olduğu için birbirleriyle doğrudan rekabet etmeyeceklerdir.

Valorant, yeni bir oyun olmasına rağmen, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi kazandı ve benzersiz özellikleri ve oynanışı ile oldukça popüler oldu. CS:GO gibi daha önceki oyunlardan farklı olarak, Valorant karakterlerin benzersiz yeteneklerine dayanıyor ve bu da oyunu daha ilginç hale getiriyor.

Ancak, CS:GO'nun popülerliği hala yüksek ve yeni bir sürümü piyasaya sürüldüğünde büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle karşılanabilir. Her iki oyun da farklı oyun türlerine sahip oldukları için, hangi oyunun daha popüler olacağına dair kesin bir tahmin yapmak zordur. Her oyunun kendine özgü özellikleri ve hayran kitlesi vardır.

Sonuç olarak, CS:GO 2'nin piyasaya sürülüp sürülmeyeceği veya ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, Valorant gibi farklı bir oyun türüne sahip olduğu için doğrudan rekabet etmeyeceklerdir. Her iki oyun da kendine özgü özelliklere sahiptir ve hangi oyunun daha popüler olacağına dair kesin bir tahmin yapmak zordur.