Güncelleniyor Counter-Strike:Global Offensive 10MG Console Command Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dikkat: Hile Jacquelyn tarafından yapılmıştır.Dolaylı yada dolaysız yoldan Memoryhackers yönetimi veyahut DwordTeam ile herhangi bir alakası yoktur.Oyundan yasaklanmanız durumunda kesinlikle hile yapımcısı veyahut Memoryhackers sorumlu tutulamaz.Hileyi aktif ettiğiniz an itibari ile kendi isteğiniz ile kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.

Merhaba canlar uzun süreden sonra tekrar (can sıkıntısı) bir proje ile karşınıza geldim xd öyle ImGui menü felan fistan uğraşmadım baştan belirteyim. Tamamen external bir hile tasarladım. Yetkili arkadaşlardan isteğim çalışıyor tagı verirlerse sevinirim. Hile kendini offsets bakımından update etmektedir, lakin HazeDumper üzerinden offsetleri çektiği için HazeDumper ne zaman offsets güncellemesi getirir ise o zaman güncelleniyor olacak baştan belirteyim. Proje içerisinde kendim güncelleme yapacak olursam eğer manuel olarak kendiniz indirmeniz gerekecek. Bunu da Github release üzerinden gerçekleştireceğim.

Sürüm: v1.0.0
Kodlama Dili: C++
Credits: @Jacquelyn

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 82997

Ekli dosyayı görüntüle 82998

:video:

:özellik:

FakeLag
Remove Flash
Bhop
GlowEsp
RadarEsp
ThirdPerson
Desync
Aimbot (Legit, Rage)
BackTrack (aimbot gerekiyor)
Bomb Timer
TriggerBot

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bro what about Remove Flash how to enable

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sanırım ban yeme olasılığı kişiden kişiye kulllanış şekline bağlı kimse soramsın ban riski sizlere bağlı programlar sağlam ve güvenilir

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
elinize sağlık bide ban olayına yorum yapmak istyourum her hile bat atar detc olunca ama legit bir şekilde oynarasnız yiyeceğinizi sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dikkat: Hile Jacquelyn tarafından yapılmıştır.Dolaylı yada dolaysız yoldan Memoryhackers yönetimi veyahut DwordTeam ile herhangi bir alakası yoktur.Oyundan yasaklanmanız durumunda kesinlikle hile yapımcısı veyahut Memoryhackers sorumlu tutulamaz.Hileyi aktif ettiğiniz an itibari ile kendi isteğiniz ile kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.

Merhaba canlar uzun süreden sonra tekrar (can sıkıntısı) bir proje ile karşınıza geldim xd öyle ImGui menü felan fistan uğraşmadım baştan belirteyim. Tamamen bên ngoài bir hile tasarladım. Yetkili arkadaşlardan isteğim çalışıyor tagı verirlerse sevinirim. Hile kendini offsets bakımından update etmektedir, lakin HazeDumper üzerinden offsetleri çektiği için HazeDumper ne zaman offsets güncellemesi getirir ise o zaman güncelleniyor olacak baştan belirteyim. Proje içerisinde kendim güncelleme yapacak olursam eğer manuel olarak kendiniz indirmeniz gerekecek. Bunu da Github phát hành üzerinden gerçekleştireceğim.

Ứng dụng: v1.0.0
Kodlama Dili: C++
Tín dụng: @Jacquelyn

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 82997

Ekli dosyayı görüntüle 82998

:băng hình:

:özellik:

Lag giả mạo
Xóa Flash
bhop
Phát sángEsp
RadarEsp
Người thứ ba
Không đồng bộ hóa
Aimbot (Hợp pháp, thịnh nộ)
BackTrack (aimbot gerekiyor)
bom hẹn giờ
Cò súng

:indir:

Harika uygulama için teşekkürler!

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şuanlık ban konusu varmı, yada ileride olurmu? kullanmak istiyorumda.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
CS:GO'ya tekrar döneyim derken karşıma çıkan konu :D
Teşekkürler

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ban bundan yemem umarım diğerinden yedim vip globalcheattan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...