jacquleyn dostum hileye eklemeni istediğim bir özellik var düşünürsen aimi adamın üstüne getirdiğimizde hilenin sıkmasını istiyorum bizden önce o zaman daha çok tercih edilebilir şimdiden ilgin için teşekkürler... <3
jacquleyn dostum hileye eklemeni istediğim bir özellik var düşünürsen aimi adamın üstüne getirdiğimizde hilenin sıkmasını istiyorum bizden önce o zaman daha çok tercih edilebilir şimdiden ilgin için teşekkürler... <3
Bahsettiğin özellik Triggerbot dostum,zaten source içerisinde mevcut sadece kullanıma kapattım.hesabınızın yasaklanma sürecini katlayabilecek bir özellik
aa teşekkür ederim peki senin önderdigin ayar nedir ben kendim fov ve smoothu ayarlayamadım pek anlayamadım hileyi ^^ şöyle abartıya kaçmadan bi aim ayarı önerir misin
aa teşekkür ederim peki senin önderdigin ayar nedir ben kendim fov ve smoothu ayarlayamadım pek anlayamadım hileyi ^^ şöyle abartıya kaçmadan bi aim ayarı önerir misin
anlamadıgım bir kaç konu var Glow önceki hilen kadar iyi degil malesef F1 bastıgımda bir şey degismiyor ama yinede idare ediyor ^^ , aim de Body de umarım vac durumuyla karşı karşıya gelmem deli gibi cıkıp vurmuyorum cunku adamla karsı karsıya kalınca vuruyorum