Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
jacquleyn dostum hileye eklemeni istediğim bir özellik var düşünürsen aimi adamın üstüne getirdiğimizde hilenin sıkmasını istiyorum bizden önce o zaman daha çok tercih edilebilir şimdiden ilgin için teşekkürler... <3

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
jacquleyn dostum hileye eklemeni istediğim bir özellik var düşünürsen aimi adamın üstüne getirdiğimizde hilenin sıkmasını istiyorum bizden önce o zaman daha çok tercih edilebilir şimdiden ilgin için teşekkürler... <3
Bahsettiğin özellik Triggerbot dostum,zaten source içerisinde mevcut sadece kullanıma kapattım.hesabınızın yasaklanma sürecini katlayabilecek bir özellik

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yeni hilen için pusuya yatmam gerektigini söylemiştin anlat bakalım AimBot direk kafadan mı vuruyor yoksa ayarlanıyor mu?(kafa,gövde,bacak)

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
injected , have fun! yazıpta programı kapanan kişiler oyunu kapatıp tekrar açsın düzeliyor ^^
F3 tuşu ile Body veya Head seçimi yapabiliyorsun,Smooth ve Fov ayarlarıda yapabilirsin.
Post automatically merged:

dostum keşke hilen oyunda ana menüyü gösterse alt tab yapıyorum hileyı ayarlamak için ^^

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
injected , have fun! yazıpta programı kapanan kişiler oyunu kapatıp tekrar açsın düzeliyor ^^
Aimbot ayarlarını Offsets.ini dosyasından ayarlarsan eğer sürekli ayarlamak zorunda kalmazsın

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Aimbot ayarlarını Offsets.ini dosyasından ayarlarsan eğer sürekli ayarlamak zorunda kalmazsın
aa teşekkür ederim peki senin önderdigin ayar nedir ben kendim fov ve smoothu ayarlayamadım pek anlayamadım hileyi ^^ şöyle abartıya kaçmadan bi aim ayarı önerir misin

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
aa teşekkür ederim peki senin önderdigin ayar nedir ben kendim fov ve smoothu ayarlayamadım pek anlayamadım hileyi ^^ şöyle abartıya kaçmadan bi aim ayarı önerir misin
Kendisi hazır halde ayarlanmış olan ayarları legit ayarlarıdır zaten

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Tabi ki offets oynamadığın sürece hile her açtığında sıfırlanır
anlamadıgım bir kaç konu var Glow önceki hilen kadar iyi degil malesef F1 bastıgımda bir şey degismiyor ama yinede idare ediyor ^^ , aim de Body de umarım vac durumuyla karşı karşıya gelmem deli gibi cıkıp vurmuyorum cunku adamla karsı karsıya kalınca vuruyorum

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aim'i aşırı derecede rage kullanmadığın sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum

Üye
6 HİZMET YILI
jaquleyn dostum hile şuan açılmıyor sanırım bi bakabilir misin?

yeni sürüm yüklemişsin pardon :( <3

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
21.12.2019 tarihinde oyuna gelen güncelleme ile hile fix yemiştir.24 saat içerisinde güncellenecektir.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hile güncellenmiştir.İndirilen dosyanın içerisinde bulunan Offsets.ini dosyasını konuda belirtilen konuma atmayı unutmayın aksi taktirde hile çalışmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...