Gece gelen 154MB güncelleme için hile güncellenmiştir.154mb güncelleme gelmiş hala çalısır duurumda mı ?
tekrar indircem o zaman dimi baştanGece gelen 154MB güncelleme için hile güncellenmiştir.
Tabi ki ama merak etmeyin kısa süre loader ile hilelerimi paylaşacağım o zaman sürekli download yapmanıza gerek kalmayacaktekrar indircem o zaman dimi baştan
sana güvencim tam dostum güzel ilerliyorsun 3 5 report yedim ama hesap hala sağlamTabi ki ama merak etmeyin kısa süre loader ile hilelerimi paylaşacağım o zaman sürekli download yapmanıza gerek kalmayacak
Overwatch tarafından yasaklanmadığım sürece VAC tarafından yasaklanmak oldukça zorsana güvencim tam dostum güzel ilerliyorsun 3 5 report yedim ama hesap hala sağlam![]()
Konu içerisinde alternatif bir link bulunmaktadır.Mediafire dosyayı kaldırmış ona bir el atıver![]()
Teşekkür ederim dostum,tüm emeğim hesap sağlınız için2 hafta oldu kullanalı hala ban yemedim, böyle devam et kral cidden çok sağol !
Hile sorunsuz çalışıyor ve şu zamana kadar VAC sorunu oluşmadı.Hile de sıkıntı varmı ? çalışıyormu hala ? VAC a yakalandı mı ?
,
kontrol edilecektir.Reveal rank çalısmıyor
Konu içerisinde alt bölümler de alternatif indirme linki ile mevcuttur.link nerede acaba?
Teşekkür ederim.Tüm emeklerim hesaplarınızın güvenliğini sağlayarak oynamanızdırgüzel hileye benzio arkadaşım önerdi