- Konuyu başlatan
Isse Kun
Emektar Üye
Konu içerisinde ki videoda yapılışı bulunmaktadır.hileyi kullanmak istiyorum ilk kez bu hişeyi kullanıcam nasıl oyuna yükleyeceğiöi söylermisin
Konu içerisinde ki videoda yapılışı bulunmaktadır.hileyi kullanmak istiyorum ilk kez bu hişeyi kullanıcam nasıl oyuna yükleyeceğiöi söylermisin
?? ^^Hayır açık iken yapıyorum acaba diyorum hile için gerekli programlar mı var bilgisayarı formatladım daha yenı ^^
VC Redist programları eksik olabilir
visual c++ programları indirili diger hilen(wall hack) çalısıyor ama bunda tık yokVC Redist programları eksik olabilir
Bir sonraki güncellemeyi beklersen eğer bakabilirim.visual c++ programları indirili diger hilen(wall hack) çalısıyor ama bunda tık yok
Tabi ki bilgilendiririm.beklerim sıkıntı yok wall kullanırım o zamana kadar ^^ eger bakarsan beni bilgilendirir misin
Gelen güncelleme sonrası hile sorunsuz çalışmaya devam etmektedir.
gelen güncelleme de baktın mı dostum neler gerekli hilenin çalısması ıcın ^^Gelen güncelleme sonrası hile sorunsuz çalışmaya devam etmektedir.
gelen güncelleme de baktın mı dostum neler gerekli hilenin çalısması ıcın ^^
eywallah dostum ya oldu <3Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptıklayarak gerekli kurulumu yapınız.
Rica ederim kardeşim bol hilelereywallah dostum ya oldu <3
Rica ederim kardeşim bol hileler